Platforma Online

ACCESEAZA
PLATFORMA

PLATFORMA BIG BEN SCHOOL ONLINE

Cu totii ne dorim un sistem de invatare prietenos pentru copiii nostri, care sa le ofere oportunitatea de a invata cu placere, de a fi apreciati si incurajati sa se dezvolte.Stilul de predare consacrat de Big Ben School of Languages este unic si face ca progresul cursantilor sa fie uimitor si rapid, in conditii relaxante, placute si distractive.Important este ca la finalul fiecarei ore de curs elevul isi insuseste nu numai noi cunostinte, ci este impulsionat sa creada in reusita sa, dezvoltandu-si astfel noi abilitati.Si cum o scoala atat de minunata in care inveti de placere trebuia sa comunice cat mai eficient si in timp real cu elevii si parintii, am ales Creative Ones pentru a pune la punct un sistem online de management al relatiei cu clientii, adica un CRM. Si nu numai, un catalog scolar ce poate fi accesat online si de catre parinti.Va povestim in cele de urmeaza!
Stilul de invatare pe care Big Ben School of Languages il promoveaza este foarte bine sustinut de modul in care este administrata relatia cu elevii, parintii, profesorii, modul in care se comunica, se genereaza feedback-ul bine fundamentat.Catalogul Big Ben School este online, adica este usor de accesat, de oriunde te-ai afla, conectat la internet, este prietenos si usor de folosit. Rapoartele si rezultatele testelor sunt afisate in timp real, la fel ca si absentele.Fiecare cursant are propriul sau profil, un folder, de fapt, care inmagazineaza toata informatia si tot istoricul relatiei sale cu Big Ben School in calitate de elev.

Practic, parintele are un tablou complet si poate gestiona usor ce se intampla, ce invata copilul si cum progreseaza.

Este vorba despre informatii personale dar si teme ce trebuie rezolvate, absente, calificative, rapoarte periodice care inregistreaza progresele facute pe durata invatarii, mesaje pe care profesorul le transmite, observatii si recomandari utile, competente dobandite, rapoarte pentru examene internationale, diplome.CRM-ul dezvoltat de Creative Ones a luat in calcul toate nevoile de informare ale clientilor si de mentinere a contactului cu Big Ben School.

Parintii primesc notificari prin e-mail atunci cand profesorul incarca documente noi sau apar diverse modificari in profilul cursantului.

Pentru o activitate bine controlata, profesorii au fiecare spatiu dedicat in CRM, spatiu ce contine informatii personale, orar, salile pentru fiecare clasa in care predau, eventualele absente si alte informatii.In acest spatiu, profesorii pot genera rapoarte legate de progresele elevilor, teme catre acestia, rapoarte pentru examenele internationale, rapoarte de unitate precum si diplome, pot trimite notificari catre elevi si efectua alte actiuni.

De asemenea, CRM-ul inregistreaza implicarea profesorilor in proiecte, activitatea pe blog, punctualitatea introducerii datelor.

Asa cum ne-am obisnuit deja clientii care detin un CRM Creative Ones, componenta de time tracking este foarte importanta. CRM-ul dezvoltat pentru Big Ben School monitorizeaza si timpul petrecut sau modificarile efectuate de fiecare profesor.

Toate acestea avand ca scop crearea unei comunitati de parinti multumiti si de elevi care inregistreaza progrese notabile intr-un mediu prietenos.