Curs engleza pentru scolari

Junior English (6-10 ani)

Pe scurt

Nivel: Junior English 0 – IV

Varsta aproximativa: 6 ani (Junior English 0), 7 ani (Junior English 1), 8 ani (Junior English 2), 9 ani (Junior English 3), 10 ani (Junior English 4)

Perioada: septembrie 2024 – iunie 2025

Cost: 54 lei / ora (60’), 81 lei sedinta (90’)

Reduceri:
10% pentru frate/sora
5% pentru plata semestriala
10% pentru plata anuala
5% pentru a doua limba

Durata: Junior English 0: o ora (60′), de doua ori pe saptamana

             Junior English 1, 2, 3 si 4: o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana

Plata: se efectueaza lunar

Grupa: maximum 12 cursanti

 

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie


Sa facem cunostinta!

Cursurile de limba engleza pentru scolari Junior English ii insotesc pe copii intr-o expeditie fantastica, alaturi de personajele lor preferate.

Divizat pe mai multe niveluri, cursul de limba engleza pentru scolari este dinamic, ii motiveaza si ii inspira pe copii prin povestiri scurte ce implica eroi, cantece, jocuri cu scopuri bine definite, concursuri si proiecte.

Dar cea mai importanta este modalitatea vesela si stimulatoare prin care copiii descopera la Big Ben School universul minunat al limbii engleze.

Abordarea se face de la egal la egal, pentru ca profesorul este in primul rand un prieten si un partener de joaca al copilului.

Imagineaza-ti bucuria si satisfactia pe care le va simti copilul tau cand se va descurca singur la restaurant, la hotel sau la aeroport atunci cand sunteti in vacanta! Sau poate la muzeu, la joaca cu copii de alte nationalitati sau intr-o simpla conversatie cu un nativ.

La Big Ben School, scopul nostru este sa ii ajutam pe micii cursanti sa inteleaga un vorbitor nativ, sa poata comunica corect in situatii cotidiene, fie ca vorbim despre scoala, vacanta, locul de joaca sau alte situatii.

Cui ne adresam?

Cursul de limba engleza pentru scolari Junior English se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani (clasele 0-IV) care au mai luat contact sau sunt la primul contact cu limba engleza.

Micutul tau are emotii? Ii este teama ca nu se va descurca? De aceea suntem noi aici! Sa il ajutam sa capete incredere in fortele proprii. Vino cu el la testarea gratuita, care va fi efectuata de unul dintre profesorii nostri! Astfel, vom stabili impreuna care este nivelul de limba si de varsta, pentru a-l incadra in grupa ideala.

Si vestile bune nu se opresc aici!

Programa Junior English este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge. Asadar, nu glumim cand este vorba despre pregatirea copilului tau, ci punem la dispozitia lui tot ce este mai bun, mai folositor, de actualitate.

In plus, pregatirea speciala pentru examenele Cambridge este inclusa in programa noastra, asa ca nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze.

Cand?

Cursurile de limba engleza Junior English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Copilul tau se incadreaza in grupa Junior English 0? Inseamna ca este pregatit pentru una dintre cele mai frumoase aventuri din viata lui.
Intalnirea cu limba engleza, pret de cate o ora, de doua ori pe saptamana, este distractiva, plina de informatii atent structurate, cu emotii constructive si zambete largi.

Se incadreaza in grupa Junior English 1, 2, 3 sau 4? Atunci vorbim despre lucru mai aprofundat, dar intr-o maniera la fel de relaxanta si amuzanta, timp de cate o ora si jumatate.
De aceasta data, cursantii nostri sunt un pic mai marisori, drept pentru care cresc si pretentiile, incepem pregatirea pentru examenele Cambridge YLE, citim, scriem si conversam mai mult.

Ce facem dupa 30 iunie?

Continuam distractia in stil pur englezesc, alaturi de profesorii nostri entuziasti. Pregatim pentru copilul tau tabere la munte, unde voia buna si aerul curat fac echipa cu imbunatatirea cunostintelor de limba si conversationale, sportul si desfasurarea unor activitati menite sa il ajute pe cel mic sa devina independent si sigur pe sine.

Suntem pregatiti si pentru copiii care raman acasa!
Cursurile distractive de vara sunt o alta modalitate de a petrece o parte din vacanta impreuna cu Big Ben School. Aici ne distram, gatim, facem sport, organizam cercuri de lectura pe diverse teme, de la an la an. Organizate in module de cate o saptamana, zilnic, intensiv.

Unde?

Spatiul si materialele pentru grupele Junior English sunt atent alese si aranjate pentru a-i atrage pe copii si pentru a se potrivi cel mai bine obiectivelor din curriculumul Big Ben School.

Mediul de lucru este luminos, primitor si spatios, ideal atat pentru lucrul individual, cat si pentru cel in pereche sau grup.

Clasele sunt echipate cu mijloace audio si video moderne, iar manualele ofera versiuni digitale ce contin toate activitatile din suportul de curs. Astfel, copiii au ocazia sa lucreze interactiv!

Distractia continua si acasa, unde, prin intermediul versiunilor digitale, copiii se joaca, recunosc termeni si expresii cu flashcarduri si wordcarduri, asculta povestile in versiune interactiva, exerseaza cantecele si recapituleaza limbajul invatat.

Cum?

Copilul tau invata limba engleza repede si eficient!

Cursul foloseste cele mai actuale metode, CDuri si DVDuri, flashcarduri si wordcarduri, imagini din povesti, povesti online, postere, marionete, manuale (edituri ca Oxford, Cambridge, Pearson, Express Publishing, McMillan si altele) si fise de lucru atent alese. Fiecare minut din ora de curs este valorificat la maximum, pentru ca este important sa implicam fiecare copil in mod egal in activitati.

Cursantii iau parte la proiecte si activitati de tot felul care ii fac incet-incet „sa gandeasca” in limba straina si le induc o stare pozitiva pe fondul careia pot asimila noi cunostinte gramaticale si de vocabular.

Dezvoltam abilitatile de citire prin lectura, cu ajutorul unei game de texe din ce in ce mai lungi si variate, despre teme dragi copiilor.

Activitatile de productie ii incurajeaza pe cursanti sa utilizeze limba atat in comunicare orala, cat si in scris.

Si mai avem o veste foarte buna pentru tine si copilul tau!

In paralel cu programa standard a Big Ben School, micii cursanti se pregatesc pentru examene internationale Cambridge YLE (Junior English 2, 3 si 4) organizate la sediul Big Ben School.

Diplomele sunt emise de Cambridge English Language Assessment, parte a Universitatii din Cambridge.
Tocmai bune de inramat si pus pe perete, la loc de cinste!

Inainte de inscrierea la examen, copiii sunt testati gratuit de catre profesorii Big Ben School. In urma acestei testari, parintii primesc un Raport pe baza caruia vor decide impreuna cu Big Ben School asupra inscrierii la examen.

De ce suntem cei mai potriviti pentru copilul tau?

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Copiii vor putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, vor utiliza limba engleza pentru a interactiona in clasa si pentru a comunica in situatii sociale, vor putea comunica fluent în situații formale și informale, dezvoltand idei si utilizand vocabular si structuri conform nivelului, vor putea raspunde la intrebari pe baza unor texte, vor citi texte de la cele mai simple pana la texte complexe, conform nivelului si cerintelor.
Nu propunem un simplu curs de limba engleza, anost si greoi, ci vrem sa ii ajutam pe copii sa asimileze cunostinte generale despre natura, geografie, ecologie, istorie, astronomie, sarbatori mondiale, cultura anglo-saxona si multe altele.

Cine sunt prietenii copilului tau?

Profesorii nostri sunt entuziasti, tineri, cu experienta in predarea limbii engleze copiilor cu varste intre 6 si 10 ani, dedicati meseriei si educarii celor mici.

Profesorii tintesc in permanenta catre perfectionare, catre a deveni un profesor „observator” care are ca scop implicarea activa a cursantilor mai mut decat implicarea sa, pentru o mai mare dezvoltare a abilitatilor de comunicare si gandire.

PROGRESUL NU SE VA LASA ASTEPTAT!

Credem ca este foarte important sa cunoastem in permanenta, atat noi in calitate de cadre didactice, cat si tu ca parinte, progresul inregistrat de cusanti. De aceea, Big Ben School efectueaza testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise, portofolii sau intrevederi cu profesorul nativ al Big Ben School.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe copii, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare trei luni parintii primesc prin intermediul platformei online Big Ben School Online, un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efectuarii temelor sau al prezentei.

In plus, Big Ben School organizeaza pretestarea pentru examenele Cambrigde YLE Starters, Movers si Flyers care are loc la sediul Big Ben School, este gratuita si este efectuata de profesorii nativi ai Big Ben School. Parintii primesc prin platforma Big Ben School Online un raport scris cu rezultatele testarii, in urma caruia, impreuna cu profesorul, iau decizia inscrierii cursantului la examen in anul respectiv.

Click aici pentru mai multe detalii depre examenele Cambridge.

Rezultate, merite si impliniri!

Diplomele pe care copilul tau le va primi la sfarsitul cursului sunt dovada suprema a implicarii si a seriozitatii sale, ale profesorului dar si ale parintilor. Impreuna suntem o echipa castigatoare!

In plus, fata de diploma de absolvire emisa de Big Ben School care atesta nivelul de limba conform Cadrului European Comun, copiii pot obtine, ca urmare a examenului Cambridge for Young Learners nivel Starters, Movers sau Flyers, diploma emisa de Universitatea Cambridge, diploma ce atesta la nivel international, nivelul de limba engleza al copilului.

Ca urmare a obtinerii diplomei, copiii sunt motivati, in vreme ce profesorii pot hotari unde se situeaza cursantii lor pe scara internationala.

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana joi, intre orele 9:00 – 20:00, sau vinerea 9:00-17:00, si stabileste o testare.

Pasul 2: Vei fi invitat la sediul Big Ben School, pentru o testare gratuita efectuata de catre unul dintre Profesorii Big Ben School.

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, poti efectua inscrierea propriu-zisa, in intervalul orar pe care il avem disponibil si care te avantajeaza.

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

Pasul 5: Dupa inscriere, copilul se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drum pentru a descoperi universul magic al limbii engleze.

 

Te asteptam cu nerabdare!