Curs germana pentru scolari

Curs Germana pentru Scolari
Kinder – Deutsch (6-10ani)

Pe scurt

Nivel: Kinder – Deutsch 0 – IV

Varsta aproximativa: 6 ani (Kinder – Deutsch 0), 7 ani (Kinder – Deutsch 1), 8 ani
(Kinder – Deutsch 2), 9 ani (Kinder – Deutsch 3), 10 ani (Kinder – Deutsch 4)

Perioada: Septembrie – Iunie

Cost: 44 lei / ora (60’)

Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar
                  10% pentru al doilea membru al familiei

Durata: Kinder – Deutsch 0: o ora (60′), de doua ori pe saptamana

Kinder – Deutsch 1, 2, 3 si 4: o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana

Plata: Se efectueaza lunar

Grupa: Maximum 10 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.

Sa facem cunostinta!

Este bine cunoscut faptul ca limba germana este importanta pentru viitorul copiilor nostri! Fara indoiala este nevoie de efort pentru a invata limba germana!
Insa noi ne propunem sa-ti demonstram ca acest lucru se poate realiza cu placere si intr-un mod distractiv, si ca germana este o limba care la inceput pare rece si dificila, insa este de fapt atragatoare si frumoasa, si o vei putea folosi neasteptat de repede intr-un mod activ.

Cursurile Kinder – Deutsch de la Big Ben School sunt astfel concepute incat copiii sa nu simta dificultatea limbii germane, sa se distreze, sa isi faca noi prieteni si sa isi doreasca sa afle cat mai multe pentru a putea comunica.

Scopul profesorilor Big Ben School este sa ii faca pe cursanti sa indrageasca limba germana, sa inteleaga un vorbitor nativ, sa poata comunica in situatii cotidiene, fie ca vorbim despre scoala, vacanta, locul de joaca sau alte situatii.

Cui ne adresam?

Cursul Kinder – Deutsch se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani (clasele 0-IV) care au mai luat contact sau sunt la primul contact cu limba germana.
Si, cel mai important, se adreseaza copiilor care vor sa se distreze, sa invete o limba noua si interesanta prin joaca si prin metode originale.

Cursul are la baza jocul, diversitatea, implicarea activa si continua a cursantilor prin metode variate, fiecare copil avand o personalitate si un stil unic de a invata.

Copiii se vor distra, vor invata prin metode originale si vor absorbi informatiile ca un burete. Orele de curs vor trece pe nesimtite, iar ei vor ramane cu o multitudine de informatii, cuvinte si expresii folositoare.

Cand?

Cursul Kinder – Deutsch se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Copilul tau se incadreaza in grupa Kinder – Deutsch 0? Inseamna ca ne vom intalni de doua ori pe saptamana cate o ora, timp in care vom valorifica fiecare minut si vom implica fiecare cursant in mod egal in toate activitatile.

Copilul tau se incadreaza in grupa Kinder – Deutsch 1, 2, 3 sau 4? Atunci ne vom intalni de doua ori pe saptamana insa, de aceasta data, cate o ora si jumatate. Ne vom juca in continuare in limba germana, chiar daca vor interveni probleme de gramatica, citire si scris.

Stim ca iti va fi dor de Big Ben School in timpul vacantei de vara! De aceea ti-am pregatit tabere de limba germana cu profesorii nostri nativi, unde te vei simti in vacanta si te vei distra de minune, invatand lucruri noi in acelasi timp si conversand in permanenta in limba germana!
Organizam pentru copilul tau tabere la munte, unde voia buna si aerul curat fac echipa cu imbunatatirea cunostintelor de limba si conversationale, sportul si desfasurarea unor activitati menite sa il ajute pe cel mic sa devina independent si sigur pe sine.

Suntem pregatiti si pentru copiii care raman acasa! Cursurile distractive de vara sunt o alta modalitate de a petrece o parte din vacanta impreuna cu Big Ben School. Aici ne distram, gatim, facem sport, participam la cercuri de lectura pe diverse teme, de la an la an. Organizate in module de cate o saptamana, zilnic, intensiv.

Unde?

Ne dorim ca la Big Ben School sa te simti bine, relaxat, in largul tau. De aceea ne-am ocupat special si amanuntit de amenajarea spatiului in care ne vom intalni.
Locul in care ne vom distra impreuna, vom face progrese si ne vom simti ca acasa este o vila cu camere spatioase si luminoase, dotate cu tot echipamentul necesar pentru a face activitatile desfasurate cat mai placute si atragatoare.

Cum?

Copilul tau invata limba germana repede si eficient!

Cu rabdare si pasiune, fiecare minut din ora de curs este valorificat la maximum, pentru ca este important sa implicam fiecare copil in mod egal in activitati.

Cursul este clar structurat si orientat catre Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi. Mijloacele mass-media moderne, materialele de curs dintre cele mai actuale si combinatia dintre texte, vocabular, gramatica, fonetica si conversatie face procesul de invatare eficient si rapid.

Materialele utilizate sunt dintre cele mai moderne. Suportul de baza sunt manuale ale editurilor de prestigiu, la care se adauga caiete si fise de lucru, CDuri si DVDuri, carduri cu imagini si cuvinte, imagini din povesti, povesti online, postere, marionete si multe altele.

La Big Ben School orele de curs sunt o adevarata placere! Cursantii nu invata numai sa inteleaga si sa se exprime, fie in scris sau oral, in limba germana. Ei se familiarizeaza cu cultura, geografia si istoria Germaniei si cu marile personalitati ale acesteia.

Dezvoltam abilitatile de citire prin lectura, cu ajutorul unei game de texe din ce in ce mai lungi si variate, despre teme dragi copiilor.

De ce suntem cei mai potriviti pentru copilul tau?

Suntem o echipa tanara si dedicata si ne propunem in primul rand sa devenim prietenii copilului tau!

Nu oferim un simplu curs de limba germana, anost si greoi, ci ii ajutam pe copii sa asimileze in acelasi timp cunostinte generale despre natura, geografie, ecologie, istorie, astronomie, sarbatori mondiale, cultura Germaniei si multe altele.

Scopul nostru este dezvoltarea in egala masura a tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Copiii vor putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, vor putea utiliza limba germana activ, pentru a interactiona in clasa si pentru a comunica in situatii sociale, vor putea comunica fluent în situații formale și neformale, dezvoltand idei si utilizand vocabular si structuri conform nivelului, vor putea raspunde la intrebari pe baza unor texte, vor citi texte de la cele mai simple pana la texte complexe, conform nivelului si cerintelor.

Implicarea in activitati a fiecarui cursant se face in permanenta si in egala masura, prin activitati individuale, in perechi sau in grup.

Cine sunt prietenii copilului tau?

Profesorii nostri sunt entuziasti, tineri, cu experienta in predarea limbii germane copiilor cu varste intre 6 si 10 ani, dedicati meseriei si educarii celor mici.

Profesorii tintesc in permanenta catre perfectionare, catre a deveni un profesor „observator” care are ca scop implicarea activa a cursantilor mai mut decat implicarea sa, pentru o mai mare dezvoltare a abilitatilor de comunicare si gandire.

PROGRESUL NU SE VA LASA ASTEPTAT!

Credem ca este foarte important sa cunoastem in permanenta, atat noi in calitate de cadre didactice, cat si tu ca parinte, progresul inregistrat de cursanti. De aceea, Big Ben School efectueaza testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise, portofolii sau intrevederi cu profesorii nativi ai Big Ben School.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe copii, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare doua luni parintii primesc un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efectuarii temelor si al prezentei.

Rezultate, merite si impliniri!

Cursantii se vor mandri ca, in plus fata de noua limba invatata, le vor fi cunoscute si apreciate meritele prin intermediul diplomelor. In plus fata de diploma de absolvire emisa de Big Ben School care atesta nivelul de limba conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi, copiii pot obtine, ca urmare a examenelor de limba germana, diploma ce atesta la nivel international nivelul de limba germana al copilului.
Asadar, pregatiti un panou de onoare pentru diplomele celor mici!

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si stabileste o testare.

 

Pasul 2: Tu si copilul tau veti fi invitati la sediul Big Ben School, pentru o testare efectuata de catre unul dintre profesorii Big Ben School.

 

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, poti efectua inscrierea propriu-zisa, in intervalul orar pe care il avem disponibil si care te avantajeaza.

 

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

 

Pasul 5: Dupa inscriere, copilul se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drum pentru a descoperi universul magic al limbii germane.

 

Te asteptam cu nerabdare!