Curs germana pentru prescolari

Pe scurt

Nivel: Kleinkinder – Deutsch 1 si Kleinkinder – Deutsch 2

Varsta: 4 ani (Kleinkinder – Deutsch 1) si 5 ani (Kleinkinder – Deutsch 2)

Perioada: septembrie 2024 – iunie 2025

Cost: 54 lei / ora (60’)

Reduceri:

10% pentru frate/sora
5% pentru plata semestriala
10% pentru plata anuala
5% pentru a doua limba

Durata: o ora (60’), de doua ori pe saptamana

Plata: Se efectueaza lunar

Grupa: Maximum 12 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.


Sa facem cunostinta!

La Big Ben School punem pret pe invatarea unei limbi straine inca de la o varsta frageda, tocmai pentru ca stim cat de dificil si anevoios poate fi acest proces atunci cand esti adult.

Daca te intrebi care este varsta potrivita la care un copil se poate familiariza cu vocabularul unei limbi straine, raspunsul este simplu: incepand cu 4 anisori micutii invata si retin cel mai bine.

Desigur, apelam la cele mai actuale si atragatoare metode, pentru a-l insoti pe copilul tau in explorarea universului limbii germane.

Ofera-ti bucuria de a-l auzi pe cel mic spunand „Guten Tag” pentru prima data!

Cui ne adresam?

Ne dorim ca procesul de invatare a limbii germane in cadrul Big Ben School sa fie cat mai usor si placut, de aceea sfatul nostru este inceperea studierii limbii germane cat mai devreme cu putinta. Astfel, cursul Kleinkinder – Deutsch 1 si 2 se adreseaza copiilor prescolari cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, la un prim contact cu limba germana.

Cand?

Le dam intalnire celor mici pe tot parcursul anului scolar. Mai exact, incepand cu luna septembrie spunem start invatatului prin joaca, iar la finalul lunii iunie ne luam la revedere, nu pentru mult timp insa.

De doua ori pe saptamana, copiii se bucura de o ora speciala, in care nu numai ca vor invata limba straina preferata, dar vor rade, se vor distra si se vor simti apreciati.

Si daca am spus ca nu ne luam „la revedere” pentru mult timp, ne tinem de cuvant.

Cursurile intensive de vara pentru cei mici sunt organizate pe diferite teme atragatoare si au in vedere dezvoltarea vocabularului si abilitatilor conversationale ale copiilor, intr-o maniera relaxanta, ca pentru vacanta.

Unde?

Ne mandrim cu sali de clasa vesele si colorate, special amenajate cu creativitate pentru ca cei mici sa-si petreaca timpul intr-un mediu placut, sigur si linistit. Departe de casa si totusi „ca acasa”, acestia vor experimenta, se vor juca si intrece, isi vor face prieteni si, in timp ce patrund tainele limbii germane, vor avea ocazia de a decora ei insisi sala de clasa cu lucrari proprii, unice.

Cum?

Invatam, ne jucam, cantam, coloram, decupam, pictam si ne distram. Astfel se desfasoara orele de curs Kleininder – Deutsch. Copiii vin cu drag la cursuri, pentru ca stiu ca aici isi vor intalni prietenii, vor descoperi ce surprize le-a mai pregatit Frau si vor fi incantati peste masura de manualele frumos ilustrate si colorate.

Pentru ca invatatul sa nu devina o povara, profesorii Big Ben School prezinta informatiile atat vizual, auditiv cat si verbal. Nu doar ca este o metoda mai distractiva, ci este cunoscut faptul ca cei mici invata astfel mai usor.

TPR (raspuns fizic total) este parte integranta a fiecarei lectii Kleinkinder – Deutsch, tocmai pentru ca ii ajuta pe cei mici sa inteleaga si sa raspunda la limbajul fizic, prin implicarea totala in activitati de acest tip, cursantii concentrandu-se asupra unui singur lucru.

Ramanem tot in sfera jocului, a distractiei, si cream ore de curs cu metode de predare care includ ilustratii, jucarii, povesti audio si video si jocuri. Folosim mijloace media dintre cele mai actuale, pentru a aduce in sala de clasa universul minunat al copiilor. Micii cursanti au ocazia sa invete prin intermediul unor modalitati originale si distractive, distincte de cele traditionale.

Materialele utilizate de Big Ben School sunt dintre cele mai actuale si apartin unor edituri germane de prestigiu precum ELI, Hueber, Klett. Acestea, alaturi de materiale personale, postere, imagini, filmulete, marionete si fise de lucru, contin teme si personaje care ii ajuta pe copii sa invete cu zambetul pe buze. Desigur, tot ceea ce punem la dispozitia micilor cursanti este adaptat nivelului si varstei lor.

De ce suntem cei mai potriviti pentru copilul tau?

Dragostea naturala a copiilor pentru joc si curiozitatea lor sunt principalele atuuri de care tinem cont in cadrul cursului de limba germana Kleinkinder – Deutsch. Obiectivul nostru este sa ii ajutam pe cei mici sa retina si sa foloseasca activ primele cuvinte si expresii in limba germana, in timp ce se distreaza, se joaca, isi fac prieteni si deprind reguli de conduita.

Stim ca tie, ca parinte, nu iti este usor sa te desparti de copilul tau nici chiar pret de o ora. De aceea, te asiguram ca la Big Ben School cel mic se afla in siguranta, se distreaza si invata, “absorbind” precum un burete informatiile predate.

Numarul redus al cursantilor intr-o grupa, si anume opt, este un alt avantaj care ii ofera profesorului posibilitatea de a implica in mod egal pe fiecare copil si de a-si adapta lectia la nivelul si caracteristicile grupei.

Cu ajutorul cursului Kleinkinder – Deutsch prescolarii isi dezvolta atat abilitatile lingvistice, cat si pe cele sociale, aspect deosebit de important mai ales in aceasta perioada, cand incep sa descopere lumea si sa isi faca prieteni.

Astfel, cel mic va invata incet-incet sa-si controleze impulsurile, sa respecte reguli, sa fie politicos si corect. Va avea mai multa incredere in el insusi si isi va dezvolta nivelul de inteligenta emotionala.

Cine sunt prietenii copilului tau?

Profesorii Big Ben School sunt tineri, dedicati si specializati in predarea limbii germane prescolarilor. Ei aplica tehnici de predare cat mai diverse pentru a-i mentine in permanenta atenti pe cei mici.

Esentiala este iubirea lor pentru copii, pasiunea si implicarea totala de care dau dovada la fiecare curs. Si pentru ca ne dorim sa fim tot mai buni, profesorii participa in permanenta la traininguri pentru dezvoltare si perfectionare.

Cand spunem ca suntem prietenii copilului tau vorbim cat se poate de serios si de onest. Toti profesorii Big Ben School sunt veseli, inventivi, entuziasti si reusesc la fiecare ora de curs sa creeze atmosfera ideala pentru ca cei mici sa se simta in largul lor.

Intelegem si cat de importanta este relatia profesor – parinte in procesul de invatare pe care il parcurge micutul, iar fiecare mamica sau tatic se bucura de transparenta, sprijin si incredere din partea noastra.

Facem progrese pas cu pas!

Consideram ca este foarte important sa cunoastem in permanenta, atat noi in calitate de cadre didactice, cat si tu ca parinte, progresul inregistrat de cei mici. De aceea, Big Ben School efectueaza testari la intervale de timp regulate. Profesorul ii asculta si ii observa pe copii, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare trei luni parintii primesc un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia celui mic, din punct de vedere al vocabularului, al comunicarii, al implicarii, participarii si comportamentului.

Astfel, vei fi la curent cu evolutia copilului tau si vei sti ca investitia ta financiara are roadele pe care le-ai asteptat in momentul in care ti-ai inscris micutul la grupa Kleinkinder – Deutsch din cadrul Big Ben School.

Cum sunt premiati micutii invatacei?

Am invatat, ne-am jucat, suntem buni de premiat!

Cei mici se bucura mai tare decat adultii atunci cand simt ca le sunt recunoscute si apreciate meritele. Asadar, la finalul cursului Kleinkinder – Deutsch, toti micii cursanti obtin o diploma de absolvire emisa de Big Ben School care atesta cunostintele acumulate pe durata intregului curs.

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana joi, intre orele 9:00 – 20:00, sau vinerea intre 9:00-17:00, si afla in care dintre cele doua tipuri de grupe Kleinkinder – Deutsch se incadreaza micutul tau.

Pasul 2: Vei fi invitat impreuna cu cel mic la sediul Big Ben School pentru a ne cunoaste si a efectua inscrierea la una dintre grupele in care exista locuri disponibile.

Pasul 3: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

Pasul 4:Dupa inscriere cel mic se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drum pentru a descoperi universul magic al limbii germane.

Te asteptam cu nerabdare!