Curs germana pentru gimnaziu

Curs Germana pentru Gimnaziu

Jugendlichen – Deutsch V-VIII (11-14 ani)

 

Pe scurt

 

Nivel: Jugendlichen – Deutsch V-VIII

Varsta aproximativa: 11 – 14 ani

Perioada: Septembrie – Iunie

Cost: 54 lei / ora (60’)

Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar

                   10% pentru al doilea membru al familiei

Durata: Jugendlichen – Deutsch V-VI: o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana

Jugendlichen – Deutsch VII-VIII si Incepatori: doua ore (120′), o data pe saptamana

Durata: Se efectueaza lunar

Grupa: Maximum 10 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.

Sa facem cunostinta!

 

Vrei sa inveti limba germana si esti incepator sau ai mai luat contact cu aceasta limba?
Indiferent daca vrei sa inveti limba germana de placere, sa calatoresti, sa studiezi sau locuiesti in Germania, Big Ben School este locul ideal pentru drumul catre succes!

Cui ne adresam?

 

Cursul Jugendlichen – Deutsch se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani (clasele V-VIII) care au mai luat contact cu limba germana sau sunt incepatori.

Cand?

 

Cursurile Jugendlichen – Deutsch se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie. Ne vom intalni fie de doua ori pe saptamana cate o ora si jumatate fie o data pe saptamana timp de doua ore si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

 

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

 

Prin cele mai noi metode adaptate varstei si nivelului de limba si cunostinte al cursantilor.

Inca de la prima intalnire vei invata sa scrii, sa citesti si sa faci fata unei conversatii din viata de zi cu zi.

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizată doar într-un mediu interesant și distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand încrederea in sine, in utilizarea limbii germane in situații practice.

Atmosfera de la Big Ben School, Profesorii si noii prieteni pe care ti-i vei face vor duce la un progres foarte rapid, aproape fara nici un efort, timp in care nu vei constientiza ca „inveti”.

Imagineaza-ti invatand limba germana intre prieteni, prin activitati distractive, interviuri si proiecte, in perechi sau in grupuri, imbinand activitati de vorbire, ascultare, citire, scriere și gramatica, adaptate nivelului tau si prezentate in cele mai interesante si inovatoare moduri.

De ce?

 

Pentru ca invatarea limbii germane poate deveni o adevarata placere!

 

Pentru ca limba germana este cea mai vorbita limba in Europa

Germania este a treia cea mai puternica economie din lume

Una din zece carti din lume este publicata in limba germana

Multe programe universitare si post universitare din lume cer cunoasterea limbii germane!

Si nu numai! Pentru ca limba germana nu este atat de grea pe cat crezi!

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Vei putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, iti vei imbogati vocabularul, te vei putea exprima in situatii cotidiene uzuale si intelege informatii si texte in limba germana.

Cine sunt prietenii tai?

 

Toti Profesorii de limba germana ai Big Ben School au ca pasiune limba germana si sunt dornici sa o impartaseasca cu tine!

Special instruiti pentru a ajuta elevi ca tine sa invete cat mai usor si placut limba germana, Profesorii Big Ben School iti vor fi intai de toate prieteni.

Punem accentul pe calitatatile personale ale cadrelor didactice si crearea unui mediu de invatare eficient.

Profesorii Big Ben School sunt calificati si au cel putin trei ani experienta in predarea limbii germane, fiind specializati pe un anumit segment de varsta.

PROGRES!

 

Noi intelegem ca evaluarea este parte esentiala a procesului instructiv-educativ, de aceea la Big Ben School efectuam testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise, portofolii sau intrevederi cu profesorul nativ al Big Ben School.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe cursanti, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare trei luni cursantii primesc un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efectuarii temelor sau al prezentei.

Rezultate, merite si impliniri!

 

Fii sigur ca forturile tale nu vor ramane nerasplatite!

La finalizarea cursurilor Germana Senior vei obtine bine meritata diploma de absolvire emisa de Big Ben School!

Ba mai mult! Vei avea ocazia sa te pregatesti si sa sustii unul dintre examenele internationale OSD, obtinand astfel una dintre diplomele recunoscute in toata lumea!

Cum te inscrii? 

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si stabileste o testare.

 

Pasul 2: Vei fi invitat la sediul Big Ben School, pentru o testare efectuata de catre unul dintre profesorii Big Ben School.

 

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, poti efectua inscrierea propriu-zisa, in intervalul orar pe care il avem disponibil si care te avantajeaza.

 

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

 

Pasul 5: Dupa inscriere, te poti considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna pe drumul catre succes!

 

Te asteptam cu nerabdare!