Platforma Online

Despre platforma online

Cu totii ne dorim un sistem de invatare prietenos pentru copiii nostri, care sa le ofere oportunitatea de a invata cu placere, de a fi apreciati si incurajati sa se dezvolte.

Stilul de predare consacrat de Big Ben School of Languages este unic si face ca progresul cursantilor sa fie uimitor si rapid, in conditii relaxante, placute si distractive.

Important este ca la finalul fiecarei ore de curs elevul desprinde nu numai noi cunostinte, ci este impulsionat sa creada in reusita sa, dezvoltandu-si astfel noi abilitati.

Si cum o scoala atat de minunata in care inveti de placere trebuia sa comunice cat mai eficient si in timp real cu elevii, parintii, cei de la Big Ben School of Languages am ales Creative Ones pentru a pune la punct un sistem online de management al relatiei cu clientii, adica un CRM. Si nu numai, un catalog scolar ce poate fi accesat online si de catre parinti.

Va povestim in cele de urmeaza

Stilul de invatare pe care Big Ben School of Languages il promoveaza este foarte bine sustinut de modul in care este administrata relatia cu elevii, parintii, profesorii, modul in care se comunica, se genereaza feedback-ul bine fundamentat.

Catalogul scolii este online, adica este usor de accesat, de oriunde te-ai afla, conectat la internet, este prietenos si usor de folosit. Notele sunt afisate in timp real, la fel si absentele.

Fiecare cursant are propriul sau profil, un folder, de fapt, care inmagazineaza toata informatia si tot istoricul relatiei sale cu scoala in calitate de elev.

Practic, parintele are un tablou complet si poate gestiona usor ce se intampla, ce invata copilul si cum progreseaza.

Este vorba despre informatii personale dar si teme ce trebuie rezolvate, calificative, rapoarte periodice care inregistreaza progresele facute pe durata invatarii, mesaje pe care profesorul le transmite, observatii si recomandari utile, competente dobandite, participari speciale (examene internationale, tabere, lectii gratuite etc.), diplome.

CRM-ul dezvoltat de Creative Ones a luat in calcul toate nevoile de informare ale clientilor si de mentinere a contactului cu scoala.

Parintii pot primi notificari prin e-mail atunci cand sunt profesorul incarca documente noi sau apar diverse modificari.

La fel, copiii pot primi temele pe e-mail sau pot fi notificati cand este cazul sa isi verifice contul pentru a accesa noi teme.

Pentru o activitate bine controlata, profesorii au fiecare spatiu dedicat in CRM, spatiu ce contine informatii personale, orar, salile pentru fiecare clasa in care predau, eventualele absente.

In acest spatiu, profesorii pot genera rapoarte legate de progresele elevilor precum si diplome.De asemenea, CRM-ul inregistreaza implicarea profesorilor in proiecte, activitatea pe blog, punctualitatea introducerii datelor.
Asa cum ne-am obisnuit deja clientii care detin un CRM Creative Ones, componenta de time tracking este foarte importanta. CRM-ul dezvoltat pentru Big Ben School monitorizeaza si timpul petrecut sau modificarile efectuate de fiecare profesor.Nu au fost omise nici aspecte precum: crearea de albume foto cu absolventii, e-mail-uri trimise automat cu urari de ziua copilului etc.

Toate acestea avand ca scop crearea unei comunitati in jurul scolii de parinti multumiti si de elevi care inregistreaza progrese notabile intr-un mediu prietenos.

Recent Posts

Marc Welbourn

Dear readers,

My name is Marc Welbourn and teaching our future generation of young adults the English language has been a dream of mine for a long time. I have worked with children and in schools since 2003. Firstly, as an I.C.T Technician, (after achieving a G.N.V.Q), then moving on to become a Music Technician for a world-class Music School in London, where I worked with students who would go on to understudy some of the top composers of our time.

I have always had a passion for the English language, and would spend my nights as a teen writing poetry. It always fascinated me how versatile the English language is, and how word orders could be manipulated to achieve a desired outcome, meaning, or rhyme. It was this fascination that led me down the path of wanting to teach; to teach others to see the beauty in words and sounds.

Eventually, I gained my TEFL qualification, and half of my dream was complete. Shortly after, the opportunity to teach English as a second language arose and my dream was fully-realised.

It is my pleasure to be able to teach the wonders of the English language to our future travellers, doctors, politicians, scientists, writers, engineers, et al. I truly hope that they enjoy the journey as much as I do.

I look forward to teaching your children at Big Ben School!

Marc Welbourn

  1. Mark Wrycraft Leave a reply
  2. Vacanta de Paste Leave a reply
  3. New!!!Workshop with Teacher Mark Leave a reply
  4. Noi reciclam la Big Ben School. Tu? Leave a reply
  5. New!! Workshop with teacher Ema Leave a reply
  6. Vacanta de Paste Leave a reply
  7. New!!! Workshop with teacher Mark Leave a reply
  8. New!!! Workshop with teacher Ema! Leave a reply
  9. New!!!Workshop with Teacher Mark Leave a reply