Curs engleza pentru gimnaziu

 

Pe scurt

Nivel: Senior English V-VIII
Varsta aproximativa: 11 – 14
Perioada: septembrie – iunie

Cost: 44 lei / ora (60’)
Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar
                  10% pentru al doilea membru al familiei
Durata: Senior English V-VI: o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana
             Senior English VII-VIII si Beginner: doua ore si jumatate (150′), o data pe saptamana sau o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana
Plata: se efectueaza lunar
Grupa: maximum 10 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.

 

Sa facem cunostinta!

Doresti sa poti comunica fluent si fara efort in limba engleza? Vrei sa-ti faci noi prieteni, alaturi de care sa te distrezi de doua ori pe saptamana? Visezi la un curs in cadrul caruia sa poti discuta liber si amical cu toata lumea, sa ai parte de proiecte interesante si activitati practice, bazate pe creativitate si interactivitate?

Vrei un profesor amuzant, tanar, care sa vorbeasca intr-adevar „pe limba ta“, sa te inspire si cu care sa te intelegi excelent?

Speri sa intelegi, in sfarsit, gramatica ce alta data parea complicata, insa de data asta NU intr-o maniera plictisitoare si NU cu accent pe cerinte care te obosesc?

Atunci fii convins ca ai ajuns unde trebuia!

Una din problemele principale cu care se confrunta elevii de varsta ta in procesul de invatare a limbilor straine, este lipsa curajului de a se exprima, lipsa exercitiului si a practicii.

Stim prea bine ca limba engleza nu se poate invata prin rezolvarea unor exercitii grele si interminabile de gramatica, nici prin lectura unor texte grele si invechite.

Stim ce rol important joaca profesorul in a-i atrage si captiva pe elevi si de a-i face sa petreaca timp de calitate la fiecare curs. In aceeasi masura, stim cat de importante sunt activitatile de productie activa a limbii.
Tinem cont de toate acestea si reusim astfel sa transformam toate cursurile noastre in intalniri eficiente, pline de viata si veselie!

Insistam de la inceput pe:

* dobandirea fluentei in comunicare

* dobandirea abilitatii de intelegere a limbii engleze orale si scrise, in orice context

* deprinderea pronuntiei corecte si a accentului cat mai apropiat de cel nativ

Cui ne adresam?

Cursul Senior English se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani (clasele V – VIII) care au mai luat contact cu limba engleza.
Programa Senior English este conceputa conform temelor de studiu, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge.
In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene (Cambridge KET si PET) este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special, suplimentar.

Cand?

Cursurile de limba engleza Senior English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie. Ne vom intalni fie de doua ori pe saptamana timp de o ora si jumatate, sau o data pe saptamana, pret de doua ore.

Unde?

Intr-o vila luminoasa a sectorului 2, Bucuresti.

Salile de curs sunt spatioase, primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Ele dispun de toate dotarile moderne, tehnice si electronice, precum si de toate materialele didactice necesare pentru a facilita si a face procesul de invatare cat mai atragator cu putinta.

In plus, cursurile pe platforma Zoom ne-au ajutat sa inaintam cu materia si sa ne continuam activitatea de invatare chiar si pe timp de criza. Acest nou format de studiu ne-a ajutat sa descoperim in noi abilitati neexplorate inca, ne-a provocat sa ne insusim numeroase competente digitale si ne-a facut mai atenti, mai moderni si mai bine adaptati vremurilor si cerintelor. Orele noastre pe Zoom si-au aratat de fiecare data eficienta. Prin intermediul numeroaselor materiale video-audio, al muzicii, al exercitiilor si textelor online, cursurile noastre in spatial virtual sunt o adevarata placere si o reusita!

Cum?

Prin cele mai noi si atragatoare metode si tehnici “brain friendly”.
Invata limba engleza prin metode ce combina mijloace auditive, vizuale si kinestezice. Astfel, nu te vei plictisi nicio secunda in timpul orei de curs, vei retine si intelege cu usurinta toate informatiile, fara exceptie!

Profesorii pregatesc cu creativitate si pricepere fiecare activitate in parte, astfel incat toate problemele de gramatica si vocabular vor fi exersate cu drag si placere, iar evolutia spre vorbitor independent si sigur pe sine se va face in mod firesc, natural si rapid!
Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva, la care tu si colegii tai va veti intrece sa participati.

Ora de ora, vei fi activ implicat in discutii in grup, studiu si lucru individual, rezolvarea diverselor cerinte pe marginea unor materiale scrise, relevante pentru nivelul si interesele lor, exercitii de imaginatie si redactare, jocuri didactice, multa conversatie si multe altele!
Nu in ultimul rand, vei fi invatat si incurajat sa-ti dezvolti increderea in tine, placerea si dezinvoltura de a utiliza limba engleza corect, in cele mai diverse situatii!

De ce?

Pentru ca invatarea limbii engleze poate deveni o adevarata placere!

Ne apropiem deja de momentul in care vom decide pe ce drum sa mergem in viata, iar cunoasterea limbii engleze, indiferent de alegere, este esentiala.
Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit.
Avem in vedere achizitia vocabularului in mod natural, prin diferite activitati practice, care imita situatiile reale din viata de zi cu zi. Printre altele, ne propunem sa invatam si sa exersam: interactiunea cu vorbitori nativi, redactarea diferitelor texte proprii, parcurgerea fara efort a textelor in limba engleza, exprimarea spontana in situatii cotidiene.

In acelasi timp, te vei pregati pentru examenele Cambridge KET si PET, sustinute anual de milioane de cursanti din intreaga lume si extrem de utile, indiferent ca doresti sa obtii rezultate foarte bune la scoala, sa calatoresti sau sa studiezi in strainatate.
In plus, examenele sunt valabile toata viata, iar un rezultat bun la examenul PET echivaleaza proba de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului.

Cine sunt prietenii tai?

Profesorii nostri sunt entuziasti, tineri, cu experienta in predare si dedicati profesiei lor.
Toti profesorii de limba engleza de la Big Ben School au ca pasiune limba pe care o predau si sunt dornici sa o impartaseasca cu tine! Special instruiti pentru a ajuta elevi ca tine sa invete repede, eficient si fara efort limba engleza, ei iti vor deveni intai de toate prieteni!
Punem accent pe calitatile personale ale profesorilor nostri si pe pregatirea lor riguroasa in domeniul didacticii si pedagogiei.

Progres!

Evaluarea este o parte esentiala a invatarii si este important ca noi toti, cadre didactice si parinti, sa fim permanent la curent cu progresul inregistrat de cursanti. De aceea, Big Ben School efectueaza evaluari la intervale de timp regulate, prin texte orale si scrise.
Evaluarile nonformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe copii in timpul orelor, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

De doua ori pe an parintii primesc prin intermediul platformei Big Ben School Online un raport de progres, in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant in ceea ce priveste: acumularea cunostintelor de vocabular, dezvoltarea abilitatilor de comunicare orala si in scris, implicarea elevului la curs, efectuarea temelor si prezenta.

In plus, Big Ben School organizeaza pretestarea pentru examenele Cambrigde care are loc la sediul sau, este gratuita si este efectuata de profesorii nativi ai Big Ben School. Cursantii primesc un raport scris cu rezultatele testarii, in urma caruia iau decizia inscrierii la examen in anul respectiv.

Citeste aici mai mult depre examenele Cambridge.

Rezultate, merite si impliniri!!

Fii sigur ca eforturile tale nu vor ramane nerasplatite!

La finalizarea cursurilor Senior English vei obtine bine meritata diploma de absolvire emisa de Big Ben School!

Ba mai mult! Vei avea ocazia sa te pregatesti si sa sustii unul dintre examenele internationale Cambridge KET sau PET, obtinand astfel una dintre diplomele recunoscute in toata lumea!

Nu uita! Calificările Cambridge sunt acceptate de universitati din intreaga lume!

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contactati secretariatul Big Ben School, de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00 la numarul de telefon 0751.385.518, sau prin email la cursuri@bigbenschool.ro, specificati varsta, clasa in care se afla elevul si stabiliti o testare.

Pasul 2: Copilul dvs va beneficia gratuit de o testare efectuata de unul dintre profesorii de la Big Ben School pe platforma Zoom. Scopul testarii este acela de a-i evalua in mod corect nivelul actual de limba si de a-l incadra in grupa de studiu corespunzatoare.

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, puteti efectua inscrierea propriu-zisa la cursul din intervalul orar care va avantajeaza.

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului, achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra la curs pe toata perioada anului scolar.

Pasul 5: Dupa inscriere copilul dvs se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drumul catre succes si performanta!

 

Va asteptam cu entuziasm!