Curs engleza pentru gimnaziu

Curs Engleza pentru Gimnaziu
Engleza Senior Clasele V-VIII (11-14 ani)

 

Pe scurt

Nivel: Senior English V-VIII
Varsta aproximativa: 11 – 14
Perioada: septembrie – iunie

Cost: 38 lei / ora (60’),
Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar
                  10% pentru al doilea membru al familiei
Durata: Senior English V-VI: o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana
             Senior English VII-VIII si Beginner: doua ore si jumatate (150′), o data pe saptamana sau o ora si jumatate (90′), de doua ori pe saptamana
Plata: se efectueaza lunar
Grupa: maximum 10 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.

Sa facem cunostinta!

Doresti sa poti comunica fara probleme in limba engleza? Sa-ti faci noi prieteni? Sa intelegi in sfarsit problemele de gramatica ce pareau atat de complicate? Sa te distrezi in timp ce inveti?
Atunci ai ajuns in locul ideal!

In general problema principala cu care se confrunta adolescentii este lipsa curajului de a se exprima si a exercitiului, mai ales atunci cand vine vorba de o limba straina.

Insistam asupra dobandirii abilitatilor de intelegere a limbii engleze scrise si vorbite, de a se exprima si vorbi liber despre subiecte de interes personal, de a putea raspunde adecvat si formula intrebari in mod corect.

Cui ne adresam?

Cursul Senior English se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani (clasele V-VIII) care au mai luat contact cu limba engleza.

Programa Senior English este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele internationale Cambridge.

In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene (Cambridge KET si PET) este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze!

Cand?

Cursurile de limba engleza Senior English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Ne vom intalni fie de doua ori pe saptamana cate o ora si jumatate fie o data pe saptamana timp de doua ore si jumatate si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

Prin cele mai noi si atragatoare metode si tehnici „brain friendly”.

Invata limba engleza prin metode ce combina mijloace auditive, vizuale si kinestezice. Astfel, nu te vei plictisi nicio secunda in timpul orei de curs si vei retine si intelege cu usurinta totul, fara exceptie de aceasta data!

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizată doar într-un mediu interesant și distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand încrederea in sine, in utilizarea limbii engleze in situații practice.

De ce?

Pentru ca invatarea limbii engleze poate deveni o adevarata placere!

Ne apropiem deja de momentul in care vom decide pe ce drum sa mergem in viata iar cunoasterea limbii engleze, indiferent de alegere, este esentiala.

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Vei putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, iti vei imbogati vocabularul, te vei putea exprima in situatii cotidiene uzuale si intelege informatii si texte in limba engleza.

In acelasi timp te vei pregati pentru examenele Cambridge KET si PET, sustinute anual de milioane de persoane din intreaga lume si atat de utilie, indiferent ca doresti sa ai rezultate foarte bune la scoala, sa calatoresti sau sa studiezi in strainatate.

In plus, examenele sunt valabile toata viata iar un rezultat bun la examenul PET echivaleaza proba de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului.

Cine sunt prietenii tai?

Toti Profesorii de limba engleza ai Big Ben School au ca pasiune limba engleza si sunt dornici sa o impartaseasca cu tine!

Special instruiti pentru a ajuta elevi ca tine sa invete cat mai usor si placut limba engleza, profesorii Big Ben School iti vor fi intai de toate prieteni.

Punem accentul pe calitatile personale ale cadrelor didactice si crearea unui mediu de invatare eficient.

Profesorii Big Ben School sunt calificati si au cel putin trei ani experienta in predarea limbii engleze, fiind specializati pe un anumit segment de varsta.

Progres!

Noi intelegem ca evaluarea este parte esentiala a procesului instructiv-educativ, de aceea la Big Ben School efectuam testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise, portofolii sau intrevederi cu profesorii nativi ai Big Ben School.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe cursanti, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare trei luni cursantii primesc un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecaruia dintre acestia, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efectuarii temelor sau al prezentei.

In plus, Big Ben School organizeaza pretestarea pentru examenele Cambrigde care are loc la sediul sau, este gratuita si este efectuata de profesorii nativi ai Big Ben School. Cursantii primesc un raport scris cu rezultatele testarii, in urma caruia iau decizia inscrierii la examen in anul respectiv.

Citeste aici mai mult depre examenele Cambridge.

Rezultate, merite si impliniri!!

Fii sigur ca eforturile tale nu vor ramane nerasplatite!

La finalizarea cursurilor Senior English vei obtine bine meritata diploma de absolvire emisa de Big Ben School!

Ba mai mult! Vei avea ocazia sa te pregatesti si sa sustii unul dintre examenele internationale Cambridge KET sau PET, obtinand astfel una dintre diplomele recunoscute in toata lumea!

Nu uita! Calificările Cambridge sunt acceptate de universități din întreaga lume!

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si stabileste o testare.

Pasul 2: Vei fi invitat la sediul Big Ben School, pentru o testare gratuita efectuata de catre unul dintre Profesorii Big Ben School.

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, poti efectua inscrierea propriu-zisa, in intervalul orar pe care il avem disponibil si care te avantajeaza.

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

Pasul 5: Dupa inscriere, te poti considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna pe drumul catre succes!

Te asteptam cu nerabdare!

Big Ben School este Centru de pregatire pentru examenele Cambridge, recunoscut de Cambridge University.

Big Ben School este Centru de Bronz pentru pregatirea examenelor Cambridge.

Big Ben School este Centru de pregatire si examinare autorizat de TRINITY College Londra.

Big Ben School este Marca Inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).