Curs germana pentru liceu

Curs Germana pentru Liceu
Deutsch fur junge Erwachsene (14-18ani)

Pe scurt

Nivel: Deutsch fur junge Erwachsene IX-XII

Varsta aproximativa: 14 – 18 ani

Perioada: 14 Septembrie – 30 Iunie

Cost: 54 lei / ora (60’),
Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar
                  10% pentru al doilea membru al familiei

Durata: Deutsch fur junge Erwachsene IX-XII: doua ore si jumatate (150′), o data pe saptamana

Plata: Se efectueaza lunar

Grupa: Maximum 12 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie.

Sa facem cunostinta!

Special create pentru elevii de liceu, cursurile noastre de limba germana vin in completarea cunostintelor deja acumulate si pun accent pe dezvoltarea in egala masura a abilitatilor de comunicare, scriere, citire si ascultare in limba studiata.

Pentru ca stim cu totii ca la aceasta varsta interesele si pasiunile cursantilor sunt din cele mai actuale si diverse, profesorii Big Ben School au dezvoltat un curriculum si metode atragatoare care se bazeaza pe subiecte contemporane si situatii din viata de zi cu zi.

Cui ne adresam?

Cursul Deutsch fur junge Erwachsene se adreseaza liceenilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani care au mai luat contact cu limba germana.

Programa Deutsch fur junge Erwachsene este conceputa conform temelor, vocabularului si problemelor de gramatica cuprinse in examenele OSD.

In plus, pregatirea speciala pentru aceste examene este inclusa in programa noastra, astfel incat nu este necesar un curs special pe care cursantii trebuie sa-l urmeze!

Cand?

Cursurile Deutsch fur junge Erwachsene se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana in luna iunie.

Ne vom intalni o data pe saptamana timp de doua ore si jumatate si vom lucra impreuna, pas cu pas, cu rabdare si entuziasm, pentru a ne atinge scopul propus.

Unde?

Intr-o vila luminoasa, intr-o zona linistita din sectorul 2 al Bucurestiului.

Salile de curs sunt primitoare, amenajate special pentru cerintele de varsta ale cursantilor. Dotate cu echipamente electronice moderne si toate materialele necesare pentru a facilita si face cat mai atragator procesul de invatare, salile de curs de la Big Ben School sunt locul in care te vei simti ca acasa.

Cum?

Prin cele mai noi metode adaptate varstei si nivelului de limba si cunostinte al cursantilor.

Invata limba germana prin metode ce combina mijloace auditive, vizuale si cinetice. Astfel, nu te vei plictisi nicio secunda in timpul orei de curs si vei retine si intelege cu usurinta totul, fara exceptie de aceasta data!

Profesorii Big Ben School pregatesc cu atentie si inventivitate fiecare activitate astfel incat, toate problemele de gramatica, vocabular si comunicare sa fie intelese si retinute cu usurinta si exersate cu placere si entuziasm.

Cel mai banal exercitiu va deveni o activitate interactiva si distractiva la care cursantii se vor intrece sa participe. Pe rand, cursantii vor lua locul profesorului, implicandu-se extrem de activ in ora de curs, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente strategii pentru a retine si intelege.

Invatarea cu succes poate fi realizată doar într-un mediu interesant și distractiv. Vei fi încurajat sa-ti dezvolti în primul rand de încrederea in sine, in utilizarea limbii germane in situații practice.

De ce?

Pentru ca invatarea limbii germane poate deveni o adevarata placere!

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Vei putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, iti vei imbogati vocabularul, te vei putea exprima in situatii cotidiene uzuale si intelege informatii si texte in limba germana.

In acelasi timp te vei pregati pentru examenele internationale OSD, acreditate si recunoscute in diverse tari, necesare pentru evaluarea cunostintelor de limba germana la nivel international, pentru a obtine accesul la universitati din strainatate, reunificarea familiei sau obtinerea cetateniei.

Cine sunt prietenii tai?

Toti profesorii de limba germana ai Big Ben School au ca pasiune limba germana si sunt dornici sa o impartaseasca cu tine!

Special instruiti pentru a ajuta elevi ca tine sa invete cat mai usor si placut limba germana, profesorii Big Ben School iti vor fi intai de toate prieteni.

Punem accentul pe calitatile personale ale cadrelor didactice si crearea unui mediu de invatare eficient.

Profesorii Big Ben School sunt calificati si au cel putin trei ani experienta in predarea limbii germana, fiind specializati pe un anumit segment de varsta.

PROGRES!

Noi intelegem ca evaluarea este parte esentiala a procesului instructiv-educativ, de aceea la Big Ben School efectuam testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise, portofolii sau intrevederi cu profesori nativi.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe cursanti, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

La fiecare trei luni cursantii primesc un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efactuarii temelor sau al prezentei.

In plus, Big Ben School organizeaza pretestarea pentru examenele OSD care are loc la sediul sau, este gratuita si este efectuata de profesorul nativ al Big Ben School. Cursantii primesc un raport scris cu rezultatele testarii, in urma caruia iau decizia inscrierii la examen in anul respectiv.

Rezultate, merite si impliniri!

Fii sigur ca eforturile tale nu vor ramane nerasplatite!

La finalizarea cursurilor Deutsch fur junge Erwachsene vei obtine bine meritata diploma de absolvire emisa de Big Ben School!

Ba mai mult! Vei avea ocazia sa te pregatesti si sa sustii unul dintre examenele OSD, obtinand astfel una dintre diplomele acceptate pentru admiterea la facultate în Austria, Germania, Elveția și Italia.

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si stabileste o testare.

 

Pasul 2: Vei fi invitat la sediul Big Ben School, pentru o testare efectuata de catre unul dintre profesorii Big Ben School.

 

Pasul 3: Dupa testare, in functie de rezultate, poti efectua inscrierea propriu-zisa, in intervalul orar pe care il avem disponibil si care te avantajeaza.

 

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

 

Pasul 5: Dupa inscriere, te poti considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna pe drumul catre succes!

 

Te asteptam cu nerabdare!