Parerile parintilor

“Big Ben School este locul in care copilul meu vine cu placere si entuziasm! Profesorul de la grupa este, in primul rand, un om minunat pe care copilul meu il iubeste si respecta. Metoda de predare este o impletire de joaca si seriozitate care face materia mai putin arida, iar copilului i se pare totul mai usor.”

Lazar Elena

“Punctele forte ale centrului sunt seriozitatea, buna organizare si profesionalismul.”

Bertescu Florentina

“Big Ben School este o scoala buna, mereu in continua dezvoltare, cu profesori calificati si entuziasti.”

Togoe Dulcu Cristina

“Cu ceva timp in urma am fost de acord ca cei doi copilasi ai mei sa urmeze cursurile de limba engleza ale acestei institutii: BIG BEN SCHOOL OF LANGUAGES. Si, uite asa, a inceput o colaborare extraordinara, iar mirarea mea a fost si mai mare atunci cand am vazut rezultatele. Ieri nu stiam sa spunem nici ‘Buna ziua’ si azi participam la diferite examene (Trinity, Cambridge). Asa apare si performanta. Copiii mei s-au indragostit de profesoare. Acestea sunt blande si le emana copiilor multa incredere, astfel ei au curajul sa intrebe atunci cand nu stiu sau cand nu inteleg. Si uite asa au inceput: ‘Mami, hai sa vorbim in engleza azi’! Uau, drumul este lung dar dorinta lor este maxima. Este greu sa lucrezi cu copiii, dar se pare ca in acest loc toata lumea vine de placere. Să înţelegi copiii, sa poti sa intri in lumea lor, să poti sa vezi lucrurile asa cum le vad ei si toate astea sa-ti iasa…e mare lucru. Am o mare stima pentru toti colaboratorii acestei scoli.”

Lungoci Nadia

“Profesorii Big Ben sunt si prietenii cursantilor, sunt mereu veseli si bine pregatiti. Limbile straine se invata prin joaca, astfel copiii ajung sa le iubeasca si sa isi doresca sa invete cat mai multe cuvinte noi.”

Nae Ioana

“Peste tot unde te uiti vezi numai fețe entuziaste, optimiste si bine dispuse. Totul se face cu dragoste pentru elevi, calm, umor, dar si autoritate si profesionalism.”

Serban Alexandra

“Felicitari Big Ben School! Un centru prietenos, cu o echipa tanara, bine pregatita si mereu cu zambetul pe buze, sali spatioase, cursuri inventive si distractive, menite sa ii distraga pe cei mici de la activitatile coplesitoare de zi cu zi.”

Coman Alexandru