Curs germana cu profesor nativ

Cursuri de conversatie in Limba Engleza sau Germana
cu Profesor Nativ Junior (6-8ani) si Senior (9-11ani)

 

Pe scurt

Nivel: Junior si Senior
Varsta aproximativa: Junior (6-8 ani) si Senior (9-11 ani)
Perioada: Modulul 1: octombrie – decembrie (10 sedinte a cate 90’)
                 Modulul 2: februarie – aprilie (10 sedinte a cate 90’)
                 Modulul 3: mai – iunie (5 sedinte a cate 90’)

Cost: 750 lei / modul (pentru modulel 1 si 2); 375 lei (modulul 3)

Reduceri: Nu se aplica

Durata:10 sedinte a cate 90’ (pentru modulel 1 si 2); 5 sedinte a cate 90’ (modulul 3)

Plata: Se efectueaza pe modul, cu doua saptamani inainte de inceperea acestuia

Grupa: Maximum 12 cursanti

Ai deja cel putin notiuni elementare de limba engleza sau germana insa inca te mai gandesti, eziti si nu ai curaj in timp ce sustii o conversatie in limba engleza sau germana?
Tot ceea ce iti lipseste este exercitiul!

Noi consideram ca cea mai buna modalitate de a-ti imbunatati capacitatile conversationale este expunerea la conversatii reale cu vorbitori nativi.

Indiferent de nivelul de vocabular si gramatica pe care il ai, pentru a putea sustine o conversatie fluenta este absolut necesar contactul cat mai des cu vorbitori nativi.

De ce sa alegi cursul cu profesor nativ?

Exersarea limbii engleze sau germane vorbite cu profesori nativi ofera rezultate imediate. Vei observa chiar dupa primul modul, progrese clare in ceea ce priveste imbogatirea vocabularului, fluenta, pronuntia, dezinvoltura si spontaneitatea.

Cursul cu profesorul nativ aduce un plus fata de cursul normal de limba engleza sau germana, deoarece se folosesc aspecte ale limbajului precum argoul si limbajul uzual.

Vorbitorii nativi se simt extrem de confortabil folosind propria limba într-un mod dinamic, facilitand invatarea usoara a cuvintelor si expresiilor. Ei traiesc si respira aceasta limba, iar in curand si tu vei face acelasi lucru!

Vei invata sa utilizezi in mod corect timpurile verbelor si sintaxa frazelor, pronuntia corecta a cuvintelor si vei dobandi cunostinte de cultura generala.

Cel mai important, te vei simti mult mai motivat sa inveti sa vorbesti corect, pentru a te putea face inteles si te vei simti implinit cand vei reusi sa porti o conversatie intreaga cu profesorul tau.

In concluzie, vei imbina utilul cu placutul: te vei distra, vei juca numeroase jocuri de cultura generala in limba engleza sau germana, iti vei face prieteni noi si, bineinteles, vei invata cu pasiune sa vorbesti limba preferata!

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 20:00, si afla in care dintre cele doua tipuri de grupe Kinder Deutsch se incadreaza micutul tau.

 

Pasul 2: In cazul in care nu esti deja cursant al Big Ben School vei fi invitat la sediul nostru pentru o testare gratuita.

 

Pasul 3: In functie de rezultatul testarii poti efectua inscrierea la curs.

 

Pasul 4: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei pentru modulul respectiv.

 

Pasul 5: Dupa inscriere te asteptam cu nerabdare sa incepem sa conversam.

 

Te asteptam cu nerabdare!