Descoperiti lumea Big Ben

Povestea noastra – a echipei,
a cursantilor Big Ben School si a TA!


Inca din anul 2009, Big Ben School of Languages ofera atat copiilor cat si adultilor cursuri de limba engleza, germana si franceza intr-un cadru relaxant si modern, prin cele mai actuale metode de invatare a limbilor straine. Rezultatele cursantilor, dar si seriozitatea, dedicarea si pasiunea profesorilor nostri atat romani cat si nativi pozitioneaza Big Ben School printre cele mai prestigioase centre de limbi straine din Bucuresti.

Fiecare copil are un ritm si un stil diferit de a invata. Fiecare copil este unic, nu numai capabil sa invete, dar si capabil sa aiba success.
— Robert John Meeham

Este ceea ce ne-am propus sa reusim atunci cand am infiintat Big Ben School. Sa oferim fiecarui cursant reteta perfecta pentru a studia limba engleza sau germana, sa se bucure si sa fie mandru de realizarile sale, intr-o maniera proprie.


Datorita stilului unic de predare dezvoltat de echipa Big Ben School bazat pe metode interactive, un cadru prietenos si interactiune cu profesori vorbitori nativi de limba engleza si germana, progresul cursantilor este uimitor si are loc rapid, in conditii relaxante, placute si distractive. Ne propunem ca, la sfarsitul fiecarei ore, sa deprinzi nu doar cunostinte teoretice, ci sa iti dezvolti si alte abilitati, sa crezi in tine si in reusitele tale!


Big Ben School este centru de examinare autorizat pentru examenele Cambridge. Astfel, dupa pregatirea pentru examenul adecvat nivelului, care este inclusa in programa standard Big Ben School, cursantii pot opta pentru inscrierea la examen, ce are loc la sediul Big Ben School, nu inainte de o pretestare gratuita efectuata de profesorii Big Ben School!

Am pus in practica ideea infiintarii unei scoli de limbi straine datorita afectiunii fata de copii, dar si pentru ca imi doresc sa ofer fiecarui cursant satisfactia de a putea comunica cu oricine, in orice colt al lumii. Consider ca educatia – cel mai de pret bun al unui om – trebuie sa inceapa din copilarie si sa continue pe tot parcursul vietii. De aceea, am decis sa oferim un program complet de predare a limbilor straine  si sa ne adresam in aceeasi masura atat copiilor cat si adultilor.
— Hrista Georgescu, directorul Big Ben School of Languages

Filosofia noastra este simpla: credem ca o echipa tanara si entuziasta de profesionisti, care foloseste si dezvolta in permanenta metode inovatoare de invatare a limbilor straine, poate insoti adulti si copii deopotriva pe drumul catre succes!


Nu doar ca ne mandrim cu toti cursantii nostri, ci le suntem recunoscatori pentru ca ne impartasesc pasiunea pentru limbi straine, pentru ca ne sunt prieteni alaturi de care invatam, la randul nostru, sa fim mai buni, sa cream mai frumos, sa ne perfectionam!Te invitam sa faci parte din povestea Big Ben School.
Iti promitem o experienta cu adevarat memorabila!