Curs engleza pentru prescolari

Baby English 1 (4 ani) si Baby English 2 (5 ani)

Pe scurt

Nivel: Baby English 1 si Baby English 2

Varsta: 4 ani (Baby English 1) si 5 ani (Baby English 2)

Perioada: septembrie 2024 – iunie 2025

Cost: 54 lei / ora (60’)

Reduceri:
10% pentru frate/sora
5% pentru plata semestriala
10% pentru plata anuala
5% pentru a doua limba

Durata: o ora (60’), de doua ori pe saptamana

Plata: se efectueaza lunar

Grupa: maximum 12 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie


Sa facem cunostinta!

Personajele principale care te vor purta in calatoria prin limba engleza sunt starurile Disney si prietenii lor.
Cum toti copiii indragesc lumea Disney, micii cursanti se vor juca si, cel mai important, vor invata limba engleza alaturi de acestea.

Cui ne adresam?

Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este special conceput pentru copiii prescolari cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, care nu stiu inca sa scrie si sa citeasca. Are la baza universul copiilor, jocul, diversitatea. Deoarece fiecare copil are personalitatea sa si un stil unic de a invata, cursul are la baza implicarea activa si continua a celor mici prin metode originale si variate.

Atent planificata, fiecare ora de curs de limba engleza Baby English este o calatorie catre universul povestilor, este distractiva si croita in functie de interesele celor mici care sunt in permanenta dornici sa descopere, sa vorbeasca, sa inteleaga. Este primul pas spre descoperirea limbii engleze, care mai tarziu va deveni o pasiune pe care copiii vor dori sa o perfectioneze.

Cand?

Cursurile de limba engleza pentru prescolari Baby English se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii iunie.
De doua ori pe saptamana, micii cursanti au pregatita o ora speciala, in care vor incepe sa descopere nu doar limba straina preferata, ci si cultura anglo-saxona.

Unde?

Daca am spus ca invatam prin joc, inseamna ca avem pregatite clase vesele si colorate care corespund cerintelor specifice varstei copiilor, unde acestia se vor simti protejati si in siguranta, ca in mica lor casuta de limba engleza.
Si pentru ca fiecare copil merita toata atentia noastra, micii cursanti sunt impartiti in doua categorii de varsta: 4 ani si 5 ani, o grupa cuprinzand cel mult 10 participanti.

Cum?

„Jocul le ofera copiilor sansa de a exersa ceea ce invata.” (Fred Rogers)

Prin jocuri cu flashcarduri, postere, jucarii, prin dialoguri, karaoke, jocuri de rol, cantece pe diverse teme, povesti cu limbaj specific, activitati de colorat, pictura, fise de lucru si o multime de alte activitati distractive!

Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este croit astfel incat sa-i ajute pe cei mici sa acumuleze vocabular si expresii suficiente pentru a putea comunica. Tocmai de aceea, ora se bazeaza foarte mult pe joc, prin activitati de ascultare, vizualizare si vorbire cat mai atragatoare. Stim cu totii ca este varsta la care curiozitatea atinge cote maxime, iar copiii adora sa intrebe, sa afle, sa descopere.

Micii cursanti vor asocia gesturi cu vocabular si structuri lingvistice, printr-o abordare naturala a predarii limbii engleze care include TPR (raspuns fizic total). Prin utilizarea TPR in timpul orelor de curs incercam sa profitam la maxim de capacitatea copilului de a invata prin reactii fizice la limbaj.

Fiecare minut din timpul cursului este valorificat de catre profesor, care are grija ca toti cursantii sa fie implicati in activitati in masura egala. La sfarsitul fiecarui curs de limba engleza profesorii Big Ben School retraiesc cu satisfactie si bucurie momentul in care cei mici exclama: “asa de repede s-a terminat?”

De ce suntem cei mai potriviti pentru copilul tau?

Stim ca tie, ca parinte, nu iti este usor sa te desparti de copilul tau nici chiar pret de o ora. De aceea, te asiguram ca la Big Ben School cel mic se afla in siguranta, se distreaza si invata, “absorbind” precum un burete informatiile predate.

Numarul redus al cursantilor intr-o grupa, si anume opt, este un alt avantaj care ii ofera profesorului posibilitatea de a implica in mod egal pe fiecare copil si de a-si adapta lectia la nivelul si caracteristicile grupei.

Cu ajutorul cursului de limba engleza Baby English prescolarii isi dezvolta atat abilitatile lingvistice, cat si pe cele sociale, aspect deosebit de important mai ales in aceasta perioada, cand copilul incepe sa descopere lumea, si sa isi faca prieteni. Astfel, cel mic invata incet-incet sa-si controleze impulsurile, sa respecte reguli, sa fie politicos si corect, dobandind totodata incredere in sine si crescandu-si nivelul de inteligenta emotionala.

Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este un prim pas catre pregatirea pentru examenele internationale atat de necesare in ziua de astazi. Copiii sustin aceste examene incepand cu clasa a II-a, fiind insa foarte util sa faca primii pasi inca de la grupa prescolarilor.

Cine sunt prietenii copilului tau?

Copilul tau este cel mai important, asa ca suntem convinsi ca este esential sa stii cu cine isi petrece doua ore pe saptamana. Profesorii Big Ben School sunt profesori calificati, tineri, cu o experienta vasta in predarea limbii engleze prescolarilor, majoritatea lor avand si pregatire de educator.

Esentiala insa este iubirea profesorilor Big Ben School pentru copii, pasiunea si implicarea totala de care acestia dau dovada la fiecare curs. Profesorii Big Ben School au abilitatea de a impartasi celor mici dragostea lor fata de cunoastere, entuziasmul si placerea de a afla lucruri noi.

Profesorii Big Ben School creeaza o atmosfera speciala, pentru ca cei mici sa invete sa fie increzatori in fortele proprii in materie de exprimare, cunostinte dobandite si intelegere.

Facem progrese pas cu pas!

Imediat ce devine cursant al Big Ben School, cel mic va fi introdus in programul Big Ben School Online care va cuprinde si Rapoartele de Progres emise la fiecare trei luni, in care profesorul detaliaza evolutia celui mic, din punct de vedere al vocabularului, al comunicarii, al implicarii, participarii si comportamentului.

Astfel, vei fi la curent cu evolutia copilului tau si vei sti ca investitia ta financiara are roadele pe care le-ai asteptat in momentul in care ti-ai inscris micutul la grupa Baby English din cadrul Big Ben School.

Cum sunt premiati micutii invatacei?

Am invatat, ne-am jucat, suntem buni de premiat!

Cei mici se bucura mai tare decat adultii atunci cand simt ca le sunt recunoscute si apreciate meritele. Asadar, la finalul cursului Baby English, toti micii cursanti obtin o diploma de absolvire emisa de Big Ben School, care atesta cunostintele acumulate pe durata intregului curs.

Cum te inscrii?

Pasul 1: Contacteaza secretariatul Big Ben School de luni pana joi, intre orele 9:00 – 20:00, sau vinerea 9:00-17:00, si afla in care dintre cele doua tipuri de grupe Baby English se incadreaza micutul tau.

Pasul 2: Vei fi invitat impreuna cu cel mic la sediul Big Ben School pentru a ne cunoaste si a efectua inscrierea la una dintre grupele in care exista locuri disponibile.

Pasul 3: Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

Pasul 4: Dupa inscriere cel mic se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drum pentru a descoperi universul magic al limbii engleze.

Te asteptam cu nerabdare!