Franceza scolari si gimnaziu

 

Pe scurt

Nivel: Franceza A1 – DEBUTANTS

Varsta: 9-11 ani

Perioada: octombrie – iunie

Cost: 44 lei / ora (60’)

Reduceri: 10% pentru achitarea taxei pe intregul an scolar

                  10% pentru al doilea membru al familiei

Durata: doua ore (120’), o data pe saptamana

Plata: se efectueaza lunar

Grupa: maximum 10 cursanti

*pentru posibilitatea optarii pentru un orar cat mai adecvat programului tau, te sfatuim sa efectuezi inscrierea in luna iunie

Sa facem cunostinta!

 

Cursurile de limba franceza pentru scolari A1 – DEBUTANTS ii insotesc pe copii intr-o expeditie fantastica, alaturi de personajele lor preferate.

 

Cursul de limba franceza pentru scolari este dinamic, ii motiveaza si ii inspira pe copii prin povestiri scurte ce implica eroi, cantece, jocuri cu scopuri bine definite, concursuri si proiecte.

Dar cea mai importanta este modalitatea vesela si stimulatoare prin care copiii descopera la Big Ben School universul minunat al limbii franceze.

 

Abordarea se face de la egal la egal, pentru ca profesorul este in primul rand un prieten si un partener de joaca al copilului.

 

Imagineaza-ti bucuria si satisfactia pe care le va simti copilul tau cand se va descurca singur la restaurant, la hotel sau la aeroport atunci cand sunteti in vacanta! Sau poate la muzeu, la joaca cu copii de alte nationalitati sau intr-o simpla conversatie cu un nativ.

 

La Big Ben School, scopul nostru este sa ii ajutam pe micii cursanti sa inteleaga un vorbitor nativ, sa poata comunica corect in situatii cotidiene, fie ca vorbim despre scoala, vacanta, locul de joaca sau alte situatii.

 

 

 

Cui ne adresam?

 

Cursul de limba franceza pentru scolari A1 – DEBUTANTS se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani (clasele III-V) care au mai luat contact sau sunt la primul contact cu limba franceza.

 

Cand?

 

Cursurile de limba franceza A1 – DEBUTANTS se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, mai exact incepand cu luna octombrie si pana la finalul lunii iunie.

 

Copilul tau se incadreaza in grupa aceasta? Inseamna ca este pregatit pentru una dintre cele mai frumoase aventuri din viata lui.

Intalnirea cu limba franceza, pret de cate o ora si jumatate pe saptamana, este distractiva, plina de informatii atent structurate, cu emotii constructive si zambete largi.

 

Unde?

Online, pe platforma Zoom, din confortul casei tale.

 

Cum?

 

Copilul tau invata limba franceza repede si eficient!

 

Cursul foloseste cele mai actuale metode, CDuri si DVDuri, flashcarduri si wordcarduri, imagini din povesti, povesti online, postere, marionete, si fise de lucru atent alese. Fiecare minut din ora de curs este valorificat la maximum, pentru ca este important sa implicam fiecare copil in mod egal in activitati.

 

Cursantii iau parte la proiecte si activitati de tot felul care ii fac incet-incet „sa gandeasca” in limba straina si le induc o stare pozitiva pe fondul careia pot asimila noi cunostinte gramaticale si de vocabular.

 

Dezvoltam abilitatile de citire prin lectura, cu ajutorul unei game de texe din ce in ce mai lungi si variate, despre teme dragi copiilor.

 

Activitatile de productie ii incurajeaza pe cursanti sa utilizeze limba atat in comunicare orala, cat si in scris.

 

De ce suntem cei mai potriviti pentru copilul tau?

 

Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Copiii vor putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, vor utiliza limba franceza pentru a interactiona in clasa si pentru a comunica in situatii sociale, vor putea comunica fluent în situații formale și informale, dezvoltand idei si utilizand vocabular si structuri conform nivelului, vor putea raspunde la intrebari pe baza unor texte, vor citi texte de la cele mai simple pana la texte complexe, conform nivelului si cerintelor.

Nu propunem un simplu curs de limba franceza, anost si greoi, ci vrem sa ii ajutam pe copii sa asimileze cunostinte generale despre natura, geografie, ecologie, istorie, astronomie, sarbatori mondiale, cultura si multe altele.

 

 

 

Cine sunt prietenii copilului tau?

 

Profesorii nostri sunt entuziasti, tineri, cu experienta in predarea limbii franceze copiilor cu varste intre 9 si 11 ani, dedicati meseriei si educarii celor mici.

 

Profesorii tintesc in permanenta catre perfectionare, catre a deveni un profesor „observator” care are ca scop implicarea activa a cursantilor mai mut decat implicarea sa, pentru o mai mare dezvoltare a abilitatilor de comunicare si gandire.

 

PROGRESUL NU SE VA LASA ASTEPTAT!

 

Credem ca este foarte important sa cunoastem in permanenta, atat noi in calitate de cadre didactice, cat si tu ca parinte, progresul inregistrat de cusanti. De aceea, Big Ben School efectueaza testari la intervale de timp regulate, prin teste orale si scrise.

Evaluarile neformale au insa loc in mod continuu. Profesorul ii asculta si ii observa pe copii, astfel incat le poate inregistra cu usurinta progresul.

 

La fiecare trei luni parintii primesc prin intermediul platformei online Big Ben School Online, un Raport de Progres in care profesorul detaliaza evolutia fiecarui cursant, din punct de vedere al acumularii vocabularului si expresiilor, al abilitatilor de comunicare, citit si scris, al implicarii, al efectuarii temelor sau al prezentei.

 

Rezultate, merite si impliniri!

 

Diplomele pe care copilul tau le va primi la sfarsitul cursului sunt dovada suprema a implicarii si a seriozitatii sale, ale profesorului dar si ale parintilor. Impreuna suntem o echipa castigatoare!

 

Cum te inscrii?

Inscrierea consta in completarea contractului si achitarea taxei lunare si a manualelor dupa care se va lucra pe intreaga perioada a anului scolar.

Dupa inscriere, copilul se poate considera cursant Big Ben School si vom porni impreuna la drum pentru a descoperi universul magic al limbii franceze.

 

Te asteptam cu nerabdare!