Parerile clientilor

Ce spun clientii Big Ben School?

“ Cursurile Big Ben reprezinta avantajul de a invata temeinic limba engleza pe baza unor manuale bine gandite, sub indrumarea unor profesori cu o metoda foarte buna de predare si intr-un cadru interactiv. Fetita noastra este foarte incantata si vine cu placere la aceste cursuri! ”

(Ovidiu Popovici)

“ Big Ben School este acea parte din educația unui copil care nu trebuie să lipsească. În condițiile evoluției negative a sistemului educațional, Big ben school este alternativa perfectă pentru completarea cunoștințelor copiilor, atât în ceea ce privește aprofundarea unei limbi străine cât și în ceea ce privește dezvoltarea cunoștințelor generale. După primul an de studiu al limbii engleze, văzând evoluția copilului și bucuria pe care o afișa în zilele în care mergea la Big ben, am hotărât să o înscriem și la limba germană. Acum este de două ori mai bucuroasă, iar progresele sunt incredibile, pt un copil care nu avusese niciun contact anterior cu limba germană. În mod firesc, “Teacher” și “Frau” au devenit modelele pentru copilul nostru. Pentru toate cele de mai sus, și pentru multe altele, VĂ MULȚUMIM!”

(Dan Ilie)

“Scoala este exceptionala pentru copii. Exista si profesori nativi, lucru care mi se pare foarte benefic celor mici. Recomand! ”

(Irina Bleortu)

“ Desi copilul meu considera ca se duce intr-un loc unde se distreaza la examenele internationale a obtinut cele mai bune calificative. ”

(Albu Camelia)

“ Mediu prietenos, profesori nativi, rezultate vizibile! Felicitari! ”

(Violeta Chiriloaie)

“ O școală cu un renume câștigat și dovedit! ”

(Cosmina Prisecaru)

“ Locul ideal pentru fetele noastre, sa studieze limba engleza la Big Ben. Obiectivele sunt mereu atinse, metodele de predare inovative, captare atentie si evaluarea nivelului de insusire a limbii scris/vorbit (fie prin joc, fie individual sau colectiv, fie incidental.. etc) sunt raportate la nivelul de varsta si adecvat predate-consolidate-evaluate. Cooperare optima pentru feed-backul legat de evolutia copilului sau alte terțe detalii atat cu profesorii de limba engleza din țară sau cei nativi sau cu personalul de la Big Ben – Excelent. Noi vom continua in aceeasi formula si avem încrederea ca rezultatele vor fi mereu progresive, avand in spate fetele noastre o echipa atat de implicata si dedicata. Keep it up! ”

(Violeta Bhojwani)

“ Centrul de limbi străine Big Ben, o super școală cu profesori deosebiți.Copilul învață foarte repede deoarece metoda de învățare este diferită de cea din școlile de stat. ”

(Dinu Claudia)

“ Profesionalismul profesorului activitate bazată si motivanta pe nevoile de învățare ale copilului,informare permanentă! ”

(Cristina Delcea)

“ Un loc minunat unde fiul meu vine cu drag! Rezultatele apar si munca depusa este rasplatita! Felicitari pentru profesionalism si multumim pentru tot ce faceti pentru copii nostri!!! ”

( Andreea Caileanu )

“ Este o școală foarte bună. O recomand tuturor copiilor care vor să învețe o limbă străină. ”

( Mihai Matache )

“ Big Ben School is the best English environment for my kids. We wish you success for your futures projects! Elena”

( Florin Ghica )

“ Fiica mea frecventeaza de 2 luni cursul de limba engleza, nivel movers. Deși avea un vocabular bun la începerea cursului, nu avea curajul comunicării. A depășit aceasta reținere, acum conversand cu lejeritate. Participa cu drag la curs, este incantata de profesorul și colegii din grupa. ”

( Gabriela Cioclov )

“ Profesori foarte bine pregatiti, rezultate vizibile. Felicitari!”

( Madalina Tarabasanu)

“Big Ben School este un centru in care performanta este vizibila la scurt timp dupa parcurgerea primelor ore de curs.
Profesorii centrului, dedicati performatei, aduc un plus de incredere cursantilor in pregatirea pentru viitor.
Recomand acest centru tuturor copiilor care vor sa isi creasca nivelul de intelegere al limbii engleze sub indrumarea unor profesori pasionati dand limbilor straine un nou orizont. ”

(Felicia Lazaroiu)

“ Mai ales daca locuiti in apropiere, nu ratati! Eu strabat Bucurestiu’ si am si diploma din Pitar Mos (engleza:) dar tot nu pot face cu copiii mei ce fac profii englezi/americani (sint sigura ca si romani) de la Big Ben: ii invata sa invete de placere, se intrec rizind si isi fac temele ca sa nu piarda ceva… Big Ben of Trust School! 🙂 ”

( Dana Iancu )

“ Dedicare si profesionalism, o scoala excelenta cu oameni deosebiti. Mult succes! ”

( Amalia Vintila )

“Un loc in care copilul vine cu drag si unde invata prin joc. Felicitari! ”

(Raluca Popa)

“ Un loc minunat, cu profesori experimentați si profesionisti, copii sunt încântați de cursurile de engleza, felicitări!!”

(Carmen Gheorghe)

“Fetita mea este in al doilea an la această scoala si merge cu drag la cursurile de engleza. Se observă acumularea de cunostinte mai ales din momentul în care in al doilea an au schimbat profesorul cu unul nativ. Recomand cu caldura echipa Big Ben si stilul lor de predare si interactionare cu copiii!”

(Izabela Constantin)

“Foarte multumit de progresele avute de copilul meu. Materiale de curs foarte bune, profesori care stiu sa interactioneze cu copiii eficient in cadrul cursurilor.”

(Adrian Florea)

“O școală plăcută la care fiul meu merge cu mare drag.”

(Nicoleta Farzaneh)

“Recomand tuturor scoala Big Ben School tuturor persoanelor care vor sa-nvete lb.engleza si germana.Minunati profesori si reusite exceptionale ale copiilor.”

(Magda Ciobotaru)

“Big Ben – o școala de urmat: seriozitate, responsabilitate, profesori dedicați si profesioniști. Fetița mea a facut progrese vizibile in învățarea lb engleze – scris, citit, Conversație, merge de fiecare data cu plăcere la cursurile Big Ben. Cu siguranța, multi ani de acum încolo vom frecventa aceasta școala.”

(Nicoleta Caraman)

“Baiatul nostru este in primul an la Big Ben. Invata cu placere, isi face temele chiar in ziua in care le primeste, si-a orit sa participe la workshop-urile organizate, semn ca ii place si se simte minunat la aceasta scoala. Mai adaugam si profesorul nativ si avem un tablou complet pentru performata intr-un timp cat mai scurt.”

(Stefan Badarau)

“Desi face engleză de mică fetita mea a început să iubească această limbă de trei ani de când merge la Big Ben. Anul acesta a dat și examenul Cambridge pe care l-a luat cu rezultate deosebite.”

(Adina Stan)

“Recomand! Copilul nostru este al2lea an la curs de engleza si suntem foarte multumiti de evolutie! Profesori dedicati!”

(Ramona Aryna)

“Copilul meu merge la Big Ben School cu drag, iar asta pentru mine, ca parinte, conteaza cel mai mult. Sunt multumita de cunostintele pe care le-a acumulat in primul an de curs, desi este inca micut (6 ani). Continuam bineinteles, si sper ca piciul sa ramana la fel de incantat.”

(Madi Stancioiu)

“Mulțumim Big Ben School pentru experiența frumoasă, descoperită de către fiica mea la fiecare oră de curs.”

(Boroi )

“Sunt foarte mulțumit de evoluția copilului in cei 3 ani de când urmează cursurile acestei școli. Începând de anul acesta, copiii au profesor nativ, acesta motivându-i foarte bine pe cei mici prin atitudinea deschisă și veselă.”

(Daniel Dobre)

“The child comes with pleasure and is very excited. Coming with all the confidence of Big Ben School, they are profound in every respect !!!”

(Gabriela Radoi)

“Mami, vreau sa mi fac tema. Mami, nu vreau sa lipsesc de la engleza”… Copilul e incantat de loc, de colegi și de profesori iar mami e incantata ca are cu cine sa vorbeasca în engleza și acasă, asa ca toată lumea e happy. Mulțumim, Big Ben!”

(Lucia Michiusca)

“A friendly environment, efficient methods, well trained teachers. For 5 years, my daughter is delighted to attend English courses.”

(Petrescu Valentina)

“It’s a school of foreign languages where my child loves. They have native teachers what is extraordinary. I recommend it.”

(Deaconu Cristina)

“Sunteti cei mai tari profesori!Copiii mei abia asteapta sa mearga la cursuri.Multumim pentru rabdare si dedicare!

(Nedelcu Nicoleta)

“Școala are profesori buni, copilul merge cu plăcere la cursuri și abia așteptam să experimentăm si tabăra de vară! In plus, îmi place că școala organizează librărie de limba străină periodic (mi-ar placea chiar mai des) și că mai sunt și altfel de activități opționale la care copiii pot participa.”

(Andreea Donciu)

“Great teachers! Good school, balanced classes.”

(Teodor Zavoianu)

“Sunt foarte multumita de cursurile de limba engleza organizate de Big Ben School, pe care le frecventeaza fiul meu. Consider ca au o metoda eficienta si personal dedicat si bine pregatit, deoarece se poate observa evolutia copilului de la o sedinta la alta. In plus recomand cursurile de conversatie organizate cu profesori nativi.”

(Stan Ioana)

“Profesori foarte bine pregătiți, metode foarte bune de predare…Intr-un cuvânt totul la superlativ. Felicitări!”

(Cristi Balta)

“O echipă bună ,
Copii învață frumos si formează împreună cu profesorii, o singură echipă, într-o direcție bună!”

(Stefania Iordache)

“Fetita mea este inscrisa din septembrie 2018 la cursurile de limba engleza. La nici o luna de la inscriere au aparut progrese semnificative in cunostintele de lb engleza, adora sa vina la cursuri si o adora pe Teacher Ema. Multumim Big Ben School!”

(Anca Tapalaga)

“Desi suntem abia la inceputul colaborarii am fost impresionati de amabilitatea personalului. Colaboram foarte bine pe mail iar platforma online este foarte buna. Baietelul nostru (5 ani) merge la cursul de germana si a fost incantat inca de la prima sedinta. Multumim!”

(Anca Popa)

“Sunt foarte multumita de evolutia baiatului meu la limba germana. Si foarte important este faptul ca merge cu placere la cursuri!v”

(Delia Alban)

“Fetița noastră vine cu drag la cursuri.Mulțumim frumos doamnei profesoare ,Mioara Dinu pentru tot aportul de care dă dovadă !!Copiii o îndrăgesc și în același timp lecțiile se desfășoară extraordinar de frumos !!Si progresele deasemenea !”

(Eduard Mihai)

“Cel mai important pentru mine este feedback -ul primit de la copilul meu, faptul că vine cu plăcere și povestește cu entuziasm mi se pare că îl ajută să asimileze mult mai ușor cunoștințele de limba engleza, in plus doamna este foarte drăguță, caldă și amabila, copiii sunt stimulați să fie activi la oră. Recomand!”

(Irina Aldea)

“I am very pleased about my children’s progress in learning English. Quality learning materials. I receive helpful reports related the progress and useful reviews about weak points and improvements needed.”

(Anca-Domnita Bobescu)

“Cel mai mare atu sunt profesorii nativi! in mod evident elevii evolueaza mult mai siguri pe ei prin exercitiul dialogului permanent in engleza cu nativi!”

(Remus Ion)

“I like Big Ben because we learn English. I like English! We have great fun at Big Ben School!”

(Oprea Ana-Maria)

“Big Ben School is the best English environment for my kids. We wish you success for your futures projects!”

(Florin Ghica)

“I like Big Ben School because here there are only professional people and I learn interesting things”

(Popescu Mihnea)

“The teachers at Big Ben are good and they play English games with children. In grade III I enrolled at Big Ben School. Now I’m grade V and I can speak English well. This school is very good to learn English!”

(Moldoveanu Rebecca Ioana)

“At Big Ben we can learn English and German very well. Big Ben School is a very serious school!”

(Alpopi Serban)

“The fact that Big Ben School had native teachers of English plus the quality and the teaching methods can easily tell that Big Ben School is the best school for learning English. Well done!”

(Mitzi Gato)

“Friendly environment. My child is going with real pleasure in class. The methods are in concordance with her age. Big Ben was a good choice for us.”

(Oliviu Vasilescu)

“I like Big Ben School because the teacher is good, I make new friends, we play games, I learn English and I have a great time!”

(Andrei Bleortu)

“I like Big Ben School very much because we do exercises and at the end of the lesson we play a game. And because we learn English. It’s very funny here! We say funny stories and I make new friends.”

(Manole Diana)

“I like Big Ben School because I learn English and I make new friends. Big Ben School has great teachers!”

(Cristescu Maria)

“We learn, we play, we take tests, we know English and German and we meet new friends.”

(Cristi Dobrin)