Tabara Big Ben School

    

 

 De ce sa alegem Taberele Big Ben School?

Departe de orasul aglomerat, interminabilele paduri si pajisti verzi, cerul mereu senin si briza racoroasa ne indeamna la distractie. Rasetele copiilor, activitatile amuzante si nenumaratele discutii interesante anima pasnicul peisaj rural.

Povesti remarcabile si amintiri nemaipomenite capata viata prin intermediul limbii straine. Limbajul ne conecteaza, iar engleza si germana sunt sursele de energie care alimenteaza conversatii fascinante.

Pe masura ce se intuneca, stele stralucitoare lumineaza cerul, iar adultii devin din nou copii, in timp ce privesc impreuna bucuria naturii.

A fost o zi incredibila, plina de jocuri si cantecele distractive, copiii s-au ales cu prieteni pe viata si au aflat multe lucruri noi.  La finalul zilei, un moment de liniste este binevenit, moment in care rememoram amintirile placute si ne bucuram de minunatul spectacol al naturii.

Aceasta mica scena nu face parte dintr-un film sau dintr-o carte, ci dintr-o zi obisnuita petrecuta in tabara Big Ben School, unde aventurile sunt la ordinea zilei.

Exista nenumarate motive pentru care sa alegem taberele Big Ben School, insa, mai jos, le-am enumerat pe cele mai importante.

Siguranta

Inainte sa pornim in marea aventura, urmam etapele necesare cu privire la sanatatea si siguranta celor mici. Ne asiguram ca stim totul despre copilasi, inclusiv bolile de care sufera, alergii, temeri etc., pentru a face cat mai usoara trecerea de la siguranta caminului in bratele primitoare ale personalului Big Ben School.

In ziua plecarii, fiecare copil este intampinat calduros de ‘parintele adoptiv’ din tabara, care va avea grija de el pe tot parcursul saptamanii, timp in care va fi tratat cu respect, grija si cu un zambet prietenos. Prioritatea este ca cel mic sa interactioneze cu ceilalti copii, sa-si faca prieteni si sa descopere lucruri noi in fiecare zi.

Drumul pana la locatie este supervizat de personalul Big Ben, care ii distreaza pe cei mici pentru a inlatura dorul de casa.

Odata ajunsi in tabara, dam drumul la distractie. Locatia este intr-un mediu sigur, prietenos, are toate dotarile si este aproape de diverse facilitati.

Activitati

Taberele Big Ben sunt unice deoarece cuprind nenumarate activitati care stimuleaza imaginatia copiilor. De la dans, cantat, activitati de scris, vorbit, pictat, fotografiat, la activitati sportive si relaxante, plimbari si drumetii.

Activitatile sunt potrivite pentru varsta si nivelul copiilor. Cei mici se joaca diverse jocuri captivante si traditionale in engleza sau germana, iar cei mari poarta discutii legate de diverse teme fascinante, care le pun la incercare imaginatia debordanta.

Uneori, activitatile sunt separate, alteori, toti copilasii se reunesc la diverse evenimente, create pentru a-i distra si pentru a-si impartasi cunostintele. Astfel, se creeaza o unitate si un spirit civic comun.

Activitatile create exclusiv in engleza sau germana au rolul de a-i distra pe cei mici si de a-i invata lucruri noi prin intermediul experientelor distractive si interactive.

Personalul

Intrucat ne gandim la siguranta celor mici, taberele Big Ben sunt diferite, raportul maxim dintre copii si membrii personalului fiind de 10 copilasi la 1 membru al personalului. Astfel, acestia chiar sunt ‘parintii adoptivi’ ai taberei, se ocupa cu grija de fiecare copil in parte si se asigura ca cei mici au parte de experiente si interactiuni de neuitat.

Membrii personalului devin repede prietenii celor mici, au experiente comune, iar cei mici se simt in siguranta intrucat majoritatea profesorilor sunt cunoscuti si prietenosi.

Bineinteles, membrii personalului, atat profesorii romani, cat si cei nativi, sunt prieteni la randul lor, lucreaza si se distreaza impreuna si totul se impleteste in frumoasa si marea familie Big Ben.

Cum am spus si mai devreme, exista mult mai multe motive pentru care sa va trimiteti copilul in tabara Big Ben. Distractia va asteapta! Atentie, insa, locurile sunt limitate.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0751.385.518 sau pe mail la adresa cursuri@bigbenschool.ro.

 

 

15253502_1334284133282746_4257374520694371592_n

Lasa un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *