Tabăra cu profesori nativi Big Ben Summer Camp

A venit vacanța cu trenul din Franța? Asta înseamnă un singur lucru! Se aproprie cu pași repezi tabăra Big Ben School, care nu vine cu trenul, ci cu un autocar plin cu profesori nativi englezi și germani, puși pe distracție, pregătiți să învețe secretele copilăriei veșnice de la cursanții noștri.

Rețeta este simplă și cu efect scontat. Într-un tărâm de poveste din zona Rucăr, Argeș, adăugăm o porție de profesori nativi englezi și germani, pe care îi asezonăm cu un autocar de cursanți gata să învețe tainele limbilor străine la aer curat. Presărăm totul cu activități educative și distractive, stropim cu voie bună, pudrăm cu jocuri inventive pe ritmuri muzicale energice și garnisim totul cu puțină aventură montană, numai bună pentru a da pofta de mâncare și a înlesni somnul celor mici.

Nu în ultimul rând, completăm cu câteva esențe speciale pentru o tabără de neuitat: vreme frumoasă, cer senin, foc de tabără, concurs de fotografie, karaoke, carnaval, plimbări la ceas de seară…și multe alte surprize dulci.

Rezultatul? O tabără numai bună…de rămas în amintirea cursanților.

Haideți să scriem împreună încă o filă din rețetarul celor mai frumoase tabere, alături de Big Ben School.

Puteti viziona poze si filmulete din tabara Big Ben School pe pagina de Facebook si pe contul de You al Big Ben School.

15253502_1334284133282746_4257374520694371592_n

Lasa un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *