Hrista Georgescu

 

Dragi cursanti,
Ma numesc Hrista Georgescu si sunt directorul Big Ben School of Languages. In numele echipei din care fac parte va urez bun venit!

Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul  Universitatii Bucuresti, specializarea Franceza – Engleza si a Institutului Bancar Roman, specializarea Finante – Banci. De asemenea, am obtinut definitivatul in invatamant.

Lucrez in invatamant inca de cand am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, ceea ce imi confera o vechime de 16 ani in acest domeniu. Am predat ca profesor de limba engleza si franceza atat in Romania cat si in afara ei, ca voluntar.

Am pus in practica ideea infiintarii unei scoli de limbi straine datorita afectiunii fata de copii si dorintei de a oferi satisfactia de a putea comunica cu oricine, in orice colt al lumii. Consider ca educatia  trebuie sa inceapa de la cea mai frageda varsta, si sa continue pe tot parcursul vietii, fiind cel mai de pret bun al unui om. De aceea am decis sa oferim un program complet de predare a limbilor straine,  adresandu-ne in aceeasi masura si adultilor.

Pregatirea pe care o am in domeniul economic s-a dovedit foarte utila in gestionarea scolii Big Ben. Atat spiritul antreprenorial, pasiunea si implicarea mea si a echipei cu care lucrez, cat si atitudinea pozitiva si abilitatile de lucru in echipa au contribuit la dezvoltarea rapida a scolii.

In zilele noastre invatarea unei limbi straine a devenit mai mult decat o necesitate, un fapt indispensabil. Pentru a avea un succes garantat, o a doua limba straina este si ea necesara.

Cred cu tarie ca pentru a obtine rezultate excelente in special pe partea de comunicare intr-o limba straina, contactul permanent cu vorbitori nativi este esential. De aceea din echipa Big Ben School fac parte vorbitori nativi de limba engleza si germana care le ofera cursantilor nostri experiente autentice de cultura si limba engleza si germana.

Indiferent ca doriti sa invatati o limba straina sau sa va imbunatatiti nivelul conversational, sa aflati mai multe lucruri despre cultura altor tari si in acelasi timp sa va faceti noi prieteni, ca acest lucru va este necesar la serviciu sau doriti sa va angajati in strainatate sau ca va propuneti aceste obiective pentru copilul dumneavoastra, oricare ar fi motivul sunt convinsa ca impreuna putem reusi.

Imi doresc sa va cunosc si sa putem discuta si planui impreuna cum Big Ben School of Languages va poate ajuta sa va atingeti obiectivul propus!

Va astept cu drag!