Examene Trinity si Cambridge 2017

          

    DE CE SA PARTICIPAM  LA EXAMENELE  CAMBRIDGE sau TRINITY?

Sa inveti o limba straina este o provocare pentru oricine indiferent de varsta sau de abilitati native. Invatarea unei limbi straine presupune timp alocat studiului, efort, perseverenta si consecventa. Pentru cei mici este si o joaca si o provocare in acelasi timp si efortul lor trebuie apreciat si rasplatit. Participarea la examenele Cambridge sau Trinity reprezinta modalitatea perfecta de a testa cunostintele celor mici, de a-i motiva sa invete in continuare si de a le oferi incredere si apreciere.

Examenele internationale de limba engleza presupun o testare riguroasa de inalta calitate, evaluarea este obiectiva, examinatorul nativ luand contact pentru intaia data cu copilul. Examenul este complex, evaluand atat cunostintele comunicative, lingvistice, gramaticale, de lexic si fonologice ale copilului. Probele de citire, scriere si ascultare sunt  corectate in Marea Britanie.

Cel mai important, Big Ben  School este printre singurele centre care incorporeaza in programa sa pregatirea pentru Cambridge si Trinity, fara a organiza un curs separat, gratuit, fara costuri suplimentare.

In plus, profesorul nostru nativ evalueaza gratuit toti cursantii, conform tiparului examenelor orale Cambridge sau Trinity pe care le vor sustine apoi cu un evaluator numit de Universitatea Cambridge sau Colegiul Trinity.

Prin intermediul acestei testari, dumneavoastra, ca parinti puteti monitoriza progresele copilului si puteti vedea care este nivelul de limba al acestuia (testele sunt aliniate la Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Moderne).

 

Pentru profesori, examinarea constituie un feedback obiectiv din partea examinatorului nativ, si in acest fel pot personaliza procesul de invatare in functie de punctele slabe sau forte ale copilului.

Diploma emisa de Universitatea Cambridge sau Colegiul Trinity din Londra nu inseamna numai o recunoastere la nivel mondial a cunostintelor copiilor ci si o baza pentru examenle de nivel superior, si mai mult decat atat, pentru copii inseamna ca au facut fata unei provocari, ca au reusit sa comunice si sa se faca intelesi in limba pe care o studiaza si cel mai important, inseamna ca sunt invingatori, iar copiii au mare nevoie sa simta acest lucru!

Big Ben School organizeaza EXAMENE CAMBRIDGE si TRINITY in perioada mai – iunie 2017. Calendarul examenelor si mai multe detalii despre nivelul copilului dumneavoastra inscris la cursurile Big Ben School puteti afla la sediul Big Ben School.

picture 2

 

 

Lasa un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *