EMOTIA PRIMEI ZILE DE SCOALA

Odata cu luna septembrie, Big Ben School isi redeschide portile. Se suna clopotelul!

Centrul nostru s-a imbracat in haine noi de sarbatoare si asteapta cu nerabdare cursantii. Clasele sunt reimprospatate si decorate pe gustul copiilor, bancile frumos aranjate si jocurile preferate ale celor mici puse la loc de cinste. In curand, elevii vor veni si vor umple toate clasele cu energia lor debordanta, zambete, rasete si voie buna.

Insa, inainte de toate, apare emotia.

Cu totii ne amintim de emotia primei zile de scoala, nerabdarea de a ne cunoaste profesorii, colegii si viitorii prieteni, scoala in care vom invata si manualele pe care le vom avea. Cu totii ne amintim, insa, si de frica de a ne desparti de parinti, de nesiguranta, scepticismul in ceea ce priveste viitorul an scolar, de intrebari precum ‘Oare o sa ma integrez?’, ‘Oare ma voi descurca?’.
Profesorii Big Ben School sunt pregatiti si vor avea grija ca emotia si nesiguranta sa fie uitate din primele minute de curs. Prima zi de scoala este una speciala si ar trebui tratata ca atare, iar cei mici isi vor face o idee despre cum se va desfasura intregul an scolar.

Pentru prima zi, am pregatit o multime de jocuri prin care elevii isi vor cunoaste mai bine profesorii si colegii, proiecte prin care vor ajuta la decorarea clasei, pentru a se acomoda mult mai usor si filmulete haioase pentru a-i destinde, din care vor avea multe de invatat. Le vom starni curiozitatea prin prezentarea manualelor, personajelor si povestilor aferente. Le vom povesti despre platforma online, vor afla ca pot primi cartonase verzi daca se descurca bine, ca cel mai bun cursant va deveni copilul saptamanii si va aparea pe panoul scolii, ca le vom trimite mereu temele atunci cand vor lipsi si ca vom recapitula fiecare unitate predata, pentru a ne asigura ca nimeni nu ramane in urma.

Cel mai important, le vom castiga increderea, vom fi prietenii lor si ii vom asculta indiferent de situatie.

Scopul nostru principal este ca cei mici sa participe la cursuri cu placere, sa se reintoarca mereu cu zambetul pe buze si sa isi doreasca sa invete limbile straine din proprie initiativa.
Asadar, cursantii nici nu vor mai avea timp sa se gandeasca la emotii, orele de curs vor fi extrem de interactive, atragatoare si diverse, iar acestia vor vedea ca invatarea unei limbi straine este un joc din care avem numai de castigat!

Bine ati venit sau revenit la Big Ben School! Va promitem o experienta cu adevarat memorabia!

Lasa un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *