Mihaela Sandu

 

Education costs money, but then so does ignorance. Claus Moser
The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you. BB King

Ma numesc Mihaela – Valentina Sandu, profesor de limba engleza, si sunt foarte bucuroasa sa fac parte din echipa Big Ben School. Am o experienta de 13 ani in invatamantul de stat si privat si mi-am ales aceasta profesie din convingerea ca scoala este mediul perfect de a ma dezvolta ca persoana. Acelasi lucru il doresc si elevilor mei, carora incerc sa le inspir faptul ca eforturile lor se vor traduce mai tarziu in satisfactii neasteptate.

Am absolvit Faculatea de Limbi Straine, sectia engleza-italiana, cu licenta la Universitatea din Craiova, si cursurile Departamentului pentru Pregatirea Profesorilor la Academia de Studii Economice.

Consider ca rolul profesorului nu este doar acela de a sta si preda in fata clasei la catedra, asa cum era metoda traditionala de predare, caracterizata printr-o relatie de autoritate. Profesorul are o raspundere importanta in progresul si educatia elevilor, iar acest lucru inseamna daruire, munca si inventivitate.

Ca profesor, sunt motivata, deschisa catre nou, iar scopul meu este sa fac din lectiile de limba engleza o experienta placuta si confortabila de invatare, prin care copiii sa ajunga la potentialul lor cel mai inalt.

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe rapid si usor cunostintele. La varsta copilariei, este cel mai usor sa inveti o limba straina, mai ales daca acest lucru se intampla alaturi de alti copii de aceeasi varsta, intr-un mediu distractiv.

Limba engleza este cea mai raspandita limba de comunicare international, fiind limba oficiala in nu mai putin de 53 de state ale lumii.

Studiile arata ca, dintre toate lucrurile pe care le invatam la scoala, limbile straine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, ne ajuta sa ne dezvoltam intelectual, emotional, ne deschid noi orizonturi catre alte culturi, relatii inter-personale diverse si, foarte important, in opinia mea, ne ofera acces la studiu international.

Impreuna pregatim copiii pentru viitor!

Lasa un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *