Platforma Online

Despre platforma online

Cu totii ne dorim un sistem de invatare prietenos pentru copiii nostri, care sa le ofere oportunitatea de a invata cu placere, de a fi apreciati si incurajati sa se dezvolte.

Stilul de predare consacrat de Big Ben School of Languages este unic si face ca progresul cursantilor sa fie uimitor si rapid, in conditii relaxante, placute si distractive.

Important este ca la finalul fiecarei ore de curs elevul desprinde nu numai noi cunostinte, ci este impulsionat sa creada in reusita sa, dezvoltandu-si astfel noi abilitati.

Si cum o scoala atat de minunata in care inveti de placere trebuia sa comunice cat mai eficient si in timp real cu elevii, parintii, cei de la Big Ben School of Languages am ales Creative Ones pentru a pune la punct un sistem online de management al relatiei cu clientii, adica un CRM. Si nu numai, un catalog scolar ce poate fi accesat online si de catre parinti.

Va povestim in cele de urmeaza

Stilul de invatare pe care Big Ben School of Languages il promoveaza este foarte bine sustinut de modul in care este administrata relatia cu elevii, parintii, profesorii, modul in care se comunica, se genereaza feedback-ul bine fundamentat.

Catalogul scolii este online, adica este usor de accesat, de oriunde te-ai afla, conectat la internet, este prietenos si usor de folosit. Notele sunt afisate in timp real, la fel si absentele.

Fiecare cursant are propriul sau profil, un folder, de fapt, care inmagazineaza toata informatia si tot istoricul relatiei sale cu scoala in calitate de elev.

Practic, parintele are un tablou complet si poate gestiona usor ce se intampla, ce invata copilul si cum progreseaza.

Este vorba despre informatii personale dar si teme ce trebuie rezolvate, calificative, rapoarte periodice care inregistreaza progresele facute pe durata invatarii, mesaje pe care profesorul le transmite, observatii si recomandari utile, competente dobandite, participari speciale (examene internationale, tabere, lectii gratuite etc.), diplome.

CRM-ul dezvoltat de Creative Ones a luat in calcul toate nevoile de informare ale clientilor si de mentinere a contactului cu scoala.

Parintii pot primi notificari prin e-mail atunci cand sunt profesorul incarca documente noi sau apar diverse modificari.

La fel, copiii pot primi temele pe e-mail sau pot fi notificati cand este cazul sa isi verifice contul pentru a accesa noi teme.

Pentru o activitate bine controlata, profesorii au fiecare spatiu dedicat in CRM, spatiu ce contine informatii personale, orar, salile pentru fiecare clasa in care predau, eventualele absente.

In acest spatiu, profesorii pot genera rapoarte legate de progresele elevilor precum si diplome.De asemenea, CRM-ul inregistreaza implicarea profesorilor in proiecte, activitatea pe blog, punctualitatea introducerii datelor.
Asa cum ne-am obisnuit deja clientii care detin un CRM Creative Ones, componenta de time tracking este foarte importanta. CRM-ul dezvoltat pentru Big Ben School monitorizeaza si timpul petrecut sau modificarile efectuate de fiecare profesor.Nu au fost omise nici aspecte precum: crearea de albume foto cu absolventii, e-mail-uri trimise automat cu urari de ziua copilului etc.

Toate acestea avand ca scop crearea unei comunitati in jurul scolii de parinti multumiti si de elevi care inregistreaza progrese notabile intr-un mediu prietenos.

Recent Posts

Tabara de dezvoltare personala cu profesori nativi

afis tabara 20180

Taberele Big Ben School au ajuns deja la al patrulea an!
Experientele minunate pe care le-au trait copiii alaturi de vorbitori nativi din Marea Britanie si Germania, de fiecare data intr-un cadru cu adevarat de poveste, ne-au ambitionat sa venim cu idei din ce in ce mai distractive si in acelasi timp educative.
Iata ce va propunem pentru tabara cu vorbitori nativi de limba engleza si germana din acest an (2018):
Tema: Dezvoltarea personalitatii prin limba engleza / germana
Perioade: 2-8 iulie 2018 si 16-22 iulie 2018
Varsta: 7-14 ani
Amplasament: zona Dambovicioara (Arges), pensiunea Green House Turism
Cost: 1450 lei
Data limita a achitarii avansului de 250 lei este 1 martie 2018.
Restul sumei de plata se achita pana la 1 mai 2018.
Atentie! Inscrierile au inceput si se efectueaza in limita locurilor disponibile.
Locurile sunt limitate si nu se suplimenteaza.
Costul include:
– Transport dus intors cu autocarul
– Cazare (6 nopti) si 3 mese pe zi + 2 gustari intre mese
– Activitati non stop in limba engleza / germana cu vorbitori nativi si romani
Printre activitatile de anul acesta: drumetii montane, karaoke si danceoke, workshopuri de exprimare prin muzica si teatru, workshop de maniere elegante, sporturi in natura, vizita la parcul de aventura, ateliere de public speaking, tehnici de supravietuire, foc de tabara cu surprize.
Cateva din avantajele participarii la Taberele Big Ben School:
– copiii isi vor imbogati vocabularului si dezvolta abilitatile de comunicare
– cresterea increderii in sine si dobandirea capacitatilor de exprimare orala
– socializare, dezvoltarea personalitatii si educarea temperamentului
– consolidarea deprinderilor de comportare si dezvoltarea spiritului de echipa
– relaxare si momente in natura alaturi de vechi si noi prieteni
– comunicare permanenta in limba straina in situatii de zi cu zi
– atingerea obiectivelor prin activitati distractive si nu ore de curs
Pentru informatii suplimentare secretariatul Big Ben School va sta la dispozitie.
Va asteptam cu drag!

  1. Workshop-S.O.S Nature Leave a reply
  2. Workshop-Picnic Reading Leave a reply
  3. Modul de conversatie cu profesor englez Mark Wrycraft Leave a reply
  4. Lorena Ihara Leave a reply
  5. EMOTIA PRIMEI ZILE DE SCOALA Leave a reply
  6. Emmett O’Frighil Leave a reply
  7. Learning through Acting Leave a reply
  8. Mioara Dinu Leave a reply
  9. Horia Alexandrescu Leave a reply