Platforma Online

Despre platforma online

Cu totii ne dorim un sistem de invatare prietenos pentru copiii nostri, care sa le ofere oportunitatea de a invata cu placere, de a fi apreciati si incurajati sa se dezvolte.

Stilul de predare consacrat de Big Ben School of Languages este unic si face ca progresul cursantilor sa fie uimitor si rapid, in conditii relaxante, placute si distractive.

Important este ca la finalul fiecarei ore de curs elevul desprinde nu numai noi cunostinte, ci este impulsionat sa creada in reusita sa, dezvoltandu-si astfel noi abilitati.

Si cum o scoala atat de minunata in care inveti de placere trebuia sa comunice cat mai eficient si in timp real cu elevii, parintii, cei de la Big Ben School of Languages am ales Creative Ones pentru a pune la punct un sistem online de management al relatiei cu clientii, adica un CRM. Si nu numai, un catalog scolar ce poate fi accesat online si de catre parinti.

Va povestim in cele de urmeaza

Stilul de invatare pe care Big Ben School of Languages il promoveaza este foarte bine sustinut de modul in care este administrata relatia cu elevii, parintii, profesorii, modul in care se comunica, se genereaza feedback-ul bine fundamentat.

Catalogul scolii este online, adica este usor de accesat, de oriunde te-ai afla, conectat la internet, este prietenos si usor de folosit. Notele sunt afisate in timp real, la fel si absentele.

Fiecare cursant are propriul sau profil, un folder, de fapt, care inmagazineaza toata informatia si tot istoricul relatiei sale cu scoala in calitate de elev.

Practic, parintele are un tablou complet si poate gestiona usor ce se intampla, ce invata copilul si cum progreseaza.

Este vorba despre informatii personale dar si teme ce trebuie rezolvate, calificative, rapoarte periodice care inregistreaza progresele facute pe durata invatarii, mesaje pe care profesorul le transmite, observatii si recomandari utile, competente dobandite, participari speciale (examene internationale, tabere, lectii gratuite etc.), diplome.

CRM-ul dezvoltat de Creative Ones a luat in calcul toate nevoile de informare ale clientilor si de mentinere a contactului cu scoala.

Parintii pot primi notificari prin e-mail atunci cand sunt profesorul incarca documente noi sau apar diverse modificari.

La fel, copiii pot primi temele pe e-mail sau pot fi notificati cand este cazul sa isi verifice contul pentru a accesa noi teme.

Pentru o activitate bine controlata, profesorii au fiecare spatiu dedicat in CRM, spatiu ce contine informatii personale, orar, salile pentru fiecare clasa in care predau, eventualele absente.

In acest spatiu, profesorii pot genera rapoarte legate de progresele elevilor precum si diplome.De asemenea, CRM-ul inregistreaza implicarea profesorilor in proiecte, activitatea pe blog, punctualitatea introducerii datelor.
Asa cum ne-am obisnuit deja clientii care detin un CRM Creative Ones, componenta de time tracking este foarte importanta. CRM-ul dezvoltat pentru Big Ben School monitorizeaza si timpul petrecut sau modificarile efectuate de fiecare profesor.Nu au fost omise nici aspecte precum: crearea de albume foto cu absolventii, e-mail-uri trimise automat cu urari de ziua copilului etc.

Toate acestea avand ca scop crearea unei comunitati in jurul scolii de parinti multumiti si de elevi care inregistreaza progrese notabile intr-un mediu prietenos.

Recent Posts

EMOTIA PRIMEI ZILE DE SCOALA

Odata cu luna septembrie, Big Ben School isi redeschide portile. Se suna clopotelul!

Centrul nostru s-a imbracat in haine noi de sarbatoare si asteapta cu nerabdare cursantii. Clasele sunt reimprospatate si decorate pe gustul copiilor, bancile frumos aranjate si jocurile preferate ale celor mici puse la loc de cinste. In curand, elevii vor veni si vor umple toate clasele cu energia lor debordanta, zambete, rasete si voie buna.

Insa, inainte de toate, apare emotia.

Cu totii ne amintim de emotia primei zile de scoala, nerabdarea de a ne cunoaste profesorii, colegii si viitorii prieteni, scoala in care vom invata si manualele pe care le vom avea. Cu totii ne amintim, insa, si de frica de a ne desparti de parinti, de nesiguranta, scepticismul in ceea ce priveste viitorul an scolar, de intrebari precum ‘Oare o sa ma integrez?’, ‘Oare ma voi descurca?’.
Profesorii Big Ben School sunt pregatiti si vor avea grija ca emotia si nesiguranta sa fie uitate din primele minute de curs. Prima zi de scoala este una speciala si ar trebui tratata ca atare, iar cei mici isi vor face o idee despre cum se va desfasura intregul an scolar.

Pentru prima zi, am pregatit o multime de jocuri prin care elevii isi vor cunoaste mai bine profesorii si colegii, proiecte prin care vor ajuta la decorarea clasei, pentru a se acomoda mult mai usor si filmulete haioase pentru a-i destinde, din care vor avea multe de invatat. Le vom starni curiozitatea prin prezentarea manualelor, personajelor si povestilor aferente. Le vom povesti despre platforma online, vor afla ca pot primi cartonase verzi daca se descurca bine, ca cel mai bun cursant va deveni copilul saptamanii si va aparea pe panoul scolii, ca le vom trimite mereu temele atunci cand vor lipsi si ca vom recapitula fiecare unitate predata, pentru a ne asigura ca nimeni nu ramane in urma.

Cel mai important, le vom castiga increderea, vom fi prietenii lor si ii vom asculta indiferent de situatie.

Scopul nostru principal este ca cei mici sa participe la cursuri cu placere, sa se reintoarca mereu cu zambetul pe buze si sa isi doreasca sa invete limbile straine din proprie initiativa.
Asadar, cursantii nici nu vor mai avea timp sa se gandeasca la emotii, orele de curs vor fi extrem de interactive, atragatoare si diverse, iar acestia vor vedea ca invatarea unei limbi straine este un joc din care avem numai de castigat!

Bine ati venit sau revenit la Big Ben School! Va promitem o experienta cu adevarat memorabia!

  1. Emmett O’Frighil Leave a reply
  2. Learning through Acting Leave a reply
  3. Mioara Dinu Leave a reply
  4. Horia Alexandrescu Leave a reply
  5. Tabara Big Ben School Leave a reply
  6. Atelier gratuit – Eroii Leave a reply
  7. Why choose a Big Ben Summer Camp? Leave a reply
  8. Free Workshop – “Heroes” Leave a reply
  9. La Big Ben School clopotelul suna altfel! Leave a reply