Lorena Ihara

Numele meu este Lorena Ihara si sunt masteranda la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine – Master în traducere specializata si studii terminologice, din cadrul Universitații Bucuresti, cu specializare pe germana si spaniola. Vorbesc fluent trei limbi straine: germana, japoneza si spaniola.

Am inceput sa cochetez cu limba germana inca din copilarie, cand împreuna cu familia ne-am mutat în Germania. Acolo am frecventat gradinița si scoala primara.

Sunt o persoana rabdatoare si optimista. Printre pasiunile mele se numara limbile straine si copiii, cat si natura, animalele, sportul si muzica.

Am experiența pedagogica dobandita în urma absolvirii Modulului Psihopedagogic si a voluntariatului.

Îmi doresc sa le insuflu copiilor dragostea pentru limba germana într-un mediu placut si prietenos iar la Big Ben School copiii au ocazia sa descopere limba germana ca pe o poveste, sa se distreze, sa cante si sa converseze, sa se joace, sa se intreaca si sa invete alaturi de mine atat limba cat si despre cultura, obiceiurile si traditiile germane.

Ne vedem in clasa!

Lasa un comentariu.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Formularele obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>