Ioana Ivan

 

“It is the supreme art of the teacher to awaken joy in creative expression and knowledge.” (Albert Einstein)

Numele meu este Ioana Ivan si sunt profesoara de Limba engleza si franceza.

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si am urmat cursurile Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, in cadrul Facultatii de Limbi Straine, fiind absolventa a nivelului I. De asemenea, am participat la training-uri si conferinte despre predarea limbii engleze copiilor si adultilor.

Am absolvit Masteratul Cultura si Limbajul Organizatiilor Europene (Engleza-Franceza) din cadrul Universitatii din Bucuresti cu media 10. Am o experienta de peste 7 ani de predare in gradinite, after school-uri si scoli particulare.

Sunt o persoana vesela, deschisa si comunicativa.  Fac totul cu pasiune si reusesc sa-mi ating de cele mai multe ori obiectivele. Sunt dedicata acestei meserii si investesc in ceea ce fac, satisfactiile primite fiind printre cele mai frumoase.

La BIG BEN SCHOOL am oportunitatea de a preda limba engleza intr-o maniera moderna, relaxata si deschisa, cu accent pe relatia profesor-cursant. Consider ca o comunicare buna intre dascal si discipol nu poate avea decat rezultate excelente!