Horia Alexandrescu

 

Ma numesc Horia Alexandrescu si sunt profesor de limba germana, cu o activitate de 17 ani in invatamant. Am studiat limba germana matern de la gradinita la facultate si am absolvit facultatea de limbi straine “Dimitrie Cantemir Bucuresti”.

Consider limbajul o forma de gandire si cu cat mai multe limbaje reusim sa cunoastem putem comunica mai bine unul cu celalalt.

Apreciez libertatea de miscare si de exprimare. Adesea circul cu motocicleta  si vorbesc doua limbi straine fluent: engleza si germana.

Imi place sa admir natura si gasesc zona montana din Alpi, cu padurile si lacurile ei foarte atractiva. Consider ca acolo ma regasesc in mijlocul naturii, practicand sporturi extreme precum drumetiile sau calatorile, etc.

Prin activitatea mea desfasurata in cadrul institutiei Big Ben School, doresc sa aduc universul german aproape de elevii mei, sa pot impartasii alaturi de ei tainele gandirii germane.

 

Lasa un comentariu.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Formularele obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>